Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

JAGUAR XJ GUMOVÉ KOBERCE (2003-2007)
JAGUAR XJ GUMOVÉ KOBERCE (2003-2007)
860
751

JAGUAR XJ GUMOVÉ KOBERCE (2003-2007)

JAGUAR XJ GUMOVÉ KOBERCE (2003-2007)
JAGUAR XJ (2003-2007) GUMOVÉ KOBERCE
JAGUAR XJ (2003-2007) GUMOVÉ KOBERCE
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

13
Úspory 109 Kč
751
860
Podrobnosti
Gumové Koberce JAGUAR XJ je vysoce kvalitní, přesně dimenzovaný doplněk určený k ochraně interiéru vozu a zvýšení jeho estetického vzhledu. Tento specifický model je určen pro modely JAGUAR XJ 2003-2007, takže tvarově a rozměrově dokonale ladí s podlahovými plochami vozu. Odolné, ale zároveň příjemně měkké materiály poskytují pohodlný dotek pro řidiče i cestující ve vozidle. Design a materiál pryžové rohože je odolný proti opotřebení a nečistotám a snadno se čistí, takže si dlouhodobě zachovává svůj estetický vzhled.

Stejně jako originální díly vyráběné výrobcem automobilů, Gumové Koberce JAGUAR XJ přesně sedí tvaru podlahy vozu, takže neklouže, nebrání použití pedálů a poskytuje naprostou bezpečnost při jízdě. Navíc se dá snadno a rychle vyjmout a nainstalovat, takže v případě potřeby lze i snadno vyjmout a vyčistit . Černý koberec s minimalistickým designem dokonale ladí s designem interiéru vozu JAGUAR XJ a podtrhuje luxus a prémiový charakter vozu.

Celkově je pryžová rohož JAGUAR XJ praktickým a estetickým doplňkem, který chrání interiér vozu. , snadno se čistí a dlouhodobě udržuje svůj stav. Pokud tedy chcete stylově a efektivně ochránit interiér svého vozu, zvolte pryžovou rohož JAGUAR XJ, která je vyrobena za použití nejmodernějších technologií a nejkvalitnějších materiálů!
Údaje
EAN číslo:
1007219
doplňky