Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

PROCES OBJEDNÁVKY AUTOKOBERCŮ

Děkujeme, že jste si objednali autokoberce na autocarpet.cz.

Dovolujeme si Vás informovat a zároveň upozornit na skutečnost, že výroba textilních autokoberců je považována za unikátní produkt, který se Vás dotýká do té míry, že Vaši objednávku u nás prosím zadávejte POZORNĚ.

  V mnoha případech nám usnadníte práci a váš nákup! Uděláme vše pro to, aby byl váš vysněný koberec připraven podle vašich představ! Děkujeme za pochopení a za zohlednění!

Co bezpodmínečně musíte vědět!: doba výroby koberce je cca 10 pracovních dní! Jelikož se vyrábí váš koberec a MY se to snažíme zrealizovat, buďte prosím trpělivý s termínem dodání. Individuální výrobu koberce realizují naši kolegové, kteří vám vyrobí koberec na základě střihového vzorku.

Pokud výše uvedené vám nezpůsobuje problémy a počkáte, až budete mít ručně ušitý pěkný autokoberec, vaše rohož se začne vyrábět po objednání.

V případě, že vaši objednávku na koberec obdržíme, tak ji můžeme poslat na výrobní linku! Vyskytne-li se otázka, budeme vás hledat! PROSÍM, NEPROPRODEJTE panice, pokud na vaši objednávku neodpovíme okamžitě.

Abyste věděli: koberec je vyroben na základě vzorku, olemován a následně je hotova i vaše výšivka (samozřejmě, pouze pokud jste o to požádali), takže doba výroby je 10 dní! Když bude koberec připraven, my vám jej zabalíme a kurýrní služba GLS vám jej doručí.

DŮLEŽITÉ: pokud se vám požadovaný koberec nelíbí, nemůžeme akceptovat žádné reklamace!