Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

GUMOVÉ KOBERCE

 

Auto je neodmyslitelnou součástí dnešního moderního světa. Do zaměstnání, školy, ale i na výlety a na volnočasové aktivity jezdí většina z nás autem! Interiér auta je maxilmálně využívaný.

Koupí různých doplňku do auta můžeme prodloužit a ochránit životnost interiéru. Nejvhodnější je pořídit si gumové autokoberce.
Gumové autokoberce nám ve velké míře chrání čalounění proti dešti, sněhu, v létě i proti prachu. Výrobci se usilují o co nejmodernější zpracování, aby nám tyto výrobky zkrášlovaly interiér našeho vozidla. Moderní vzhled ale není jediné důležité hledisko, jde i o údržbu. Okraje jsou prakticky zaoblené, nečistoty se lehce odstraňují a nepřichytávají se do vroubkovaného vzoru koberce. Lehce jej očistíme vodou či párou i na automyčkách.
Výrobci autokoberců se snaží o co nejvyšší kvalitu. My jsme se rozhodli pro české výrobce, jejichž autokoberce jsou z kvalitního materiálu, nemají nepříjemný zápach a jejich životnost je několik let. Můžeme si vybírat z kostkovaných, kosočtvercových nebo GLEDRING G vzoru, výběr je široký. NejkvalItnější výrobky na trhu jsou momentálně od firmy GLEDRING, díky jejich designu je i čištění velmi jednoduché a jejich autokoberce jsou bez zápachu, s lehkou vůní vanilky.
Z českých dodavatelů preferujeme ještě RIGUM a GUZU.
Česká firma RIGUM je dnes už tradiční firma na výrobu autokoberců, která má dlouholetou zkušenost na trhu. Každý jeden výrobek spadá pod velmi přísnou kontrolu. Přesnost koberců je zaručená vysoko sofistikovaných D modelováním a vlastním střihem. Tyto koberce se liší od ostatních výrobců hlavně svým kostkovaným vzorem.
Společnost GUZU-Gumárny Zubří má víc než 80 letou tradici na trhu. Specializují se na vývoj a výrobu produktů z technické gumové hmoty a z termoplastu. Všechny tipy autoberců přesně kopírují tvar podlahy kabiny daného modelu vozidla. Jsou k dispozici ve více vzorech, nejčastěji je v nabídce koberec s kosočtverci.