Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

OFUKY OKEN

Ofuky oken snižují proudění vzduchu a hluku v interiéru auta, při nepříznivém počasí Vám usnadní větrání, rosení oken Vám nebude komplikovat řízení. Cestující na zadních sedadlech jsou chráněni před průvanem a nepříjemným prouděním vzduchu v interiéru auta.
I v létě můžeme bez výčitek otevírat okna a dostávat dovnitř čerstvý vzduch a to i s vypnutým motorem. Takto zabezpečíme větrání a budeme předcházet přehřátí vozidla.
Mají i stínící vlastnosti, jsou vyrobené z plastu se sníženou propustností UV záření.
Deflektory jsou vyrobené z bezpečnostního plastového materiálu v kouřové barvě, přesto však nebrání ve výhledu z auta. Jsou 5-6mm tlusté. Jsou dostupné pro více než 1000 značek a modelů aut, vyrábí se přesně na míru autooken. Jedna sada deflektorů se skládá ze čtyř dílů. Výjimkou jsou modely aut se dvěmi okny, jako například dodávky. U nás máte však možnost objednat si jen dva kusy deflektorů na přední okna.
Montáž je velmi jednoduchá, nepotřebujete k ní žádného odborníka. Před ani po montáži není zapotřebí žádných úprav na vozidle. Na deflektoru je oboustarnná lepicí páska, která je důležitápři samotném lepení deflektoru do okenního rámu, neméně důležité jsou ale i plíšky ve tvaru U, které přichytí deflektor do gumy v okenním rámu pevněji. Díky těmto U profilům je deflektor ještě stabilnejší. I vpřípadě elektrických oken s pojistkou proti přivření je montáž deflektorů jednoduchá.