Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

AUTOKOBERCE

Standardní textilní autokoberce jsou základní verzi naší nabídky.
Jelikož se snažíme o to, aby naše koberce byly dostupné komukoli za nižší cenu, při zachování vynikající kvality, standardní typ koberce nabízíme pouze v základní černé barvě.
Vyrábí se prošíváním lemu černou nití po obvodu koberce a bez výšivky. Hezkého designu můžete dosáhnout i našitím pod pedálového nášlapníku na autokoberec na straně řidiče.
Materiál koberce je látková textilie. Materiál látkové rohože je dokonale přizpůsoben účelu, chrání podlahu interiéru auta, snižuje hluk v kabině při jízdě, dodává pěkný vzhled a interiér působí útulně a tepleji.
Výhodou standardního textilního koberce je, že jeho výroba je méně náročná na výrobně-technologický proces, což znamená, že objednávku vyřídíme v kratším termínu dodání.
Autokoberce jsou vyráběny s upevňovacími prvky, které umožňují přichycení koberečku k podlaze auta a tím zabraňuje nechtěnému pohybu koberečky při nastupování a vystupování nebo i během jízdy. Všechny autokoberce v naší nabídce jsou vyráběny s úchyty odpovídajícími původnímu modelu. Pokud auto nemá tovární úchyty, koberce jsou vyrobeny s nestandardními držáky. Pokud má auto jiné úpravy než tovární, můžete poslat fotografie na e-mailovou adresu info@autocarpet.sk.