Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

O mně. O nás. O společnosti.

O společnosti KOFIN, Ing. Tomáš Kollár: autorohoze.eu, autocarpet.sk, autocarpet.cz.

V naší nabídce si můžete vybrat mezi autodoplňky, kde patří pryžové rohože, vaničky do kufru, deflektory a široký výběr TEXTILNÍCH AUTOKOBERCŮ. Gumové rohože nakupujeme od známých firem Gumární Zubří, Rigum, Gledring, Frogum, Heko, Rezaw-Plast, Max-Dywaniki. Nabízíme široký výběr ze světa autodoplňků, se kterými si své milované auto „vystrojíte“ dle vlastního vkusu.

Na základě našeho internetového obchodu se stovkami fotografií a podrobným popisem si budete moci pohodlně a zaručeně vybrat produkty, které se vám nejvíc líbí.

NAŠE HISTORIA

Jmenuji se Tomás Kollár, majitel e-shopu autocarpet.cz - autocarpet.sk a autocarpet.hu a autorohoze.eu. Svět online obchodu v mém životě nezačal dnes, přesněji řečeno, tento svět mě uchvátil od roku 2010 a od té doby se neustále posouvám ke svým cílům.Jako majitel firmy a snívatel internetového obchodu jsem již působil na maďarském trhu, což mi po dlouholeté práci a mnoha zkušenostech umožnilo nahlédnout do fungování tohoto trhu.

Bohužel život způsobil, že jsem musel odejít z firmy, kterou jsem vytvořil ao které jsem snil, co vyústilo do zrodu nového internetového obchodu autocarpet.cz, autocarpet.sk, autocarpet.hu a také autorohoze.eu pod společností Kofin, Ing. Tomáš Kollár.

Chtěl bych, aby byl autocarpet.cz, autocarpet.sk, také autorohoze.eu a autocarpet.hu tím, po čem jsem vždy toužil, plný novinek, dynamiky a nejnovějšího vývoje, který tento automobilový svět může nabídnout.

Mám velkou důvěru, smysl pro cílevědomost a věřím, že image internetového obchodu bude odrážet cíl, o kterém jsem snil od roku 2010, který přitáhne množství zákazníků a při koupi se můžete spolehnout na naši důvěru a spolehlivost.To, že se mi ne dnes dostal klíč k profesi do mých rukou, nic lepšího nedokazuje, že se mi podařilo dobýt nejen maďarský, ale i slovenský a český trh to bylo jedním z mých cílů.

Provoz slovenského internetového obchodu začal v roce 2007 pod názvem autorohoze.eu, který je dodnes úspěšně fungujícím internetovým obchodem. Dále e-obchody autocarpet.sk, autocarpet.cz a autocarpet.hu vznikly z lásky k mé práci.

A teď je zde tento poklad, e-shop autocarpet.cz který byste měli přivítat s takovou láskou, neboť je v něm mnoho práce, vytrvalosti, energie a cílevědomosti. 

S pozdravem:

Ing. Tomás Kollár