Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

MINI COOPER S F55 GUMOVÉ KOBERCE (2014-)
MINI COOPER S F55 GUMOVÉ KOBERCE (2014-)
745
682

MINI COOPER S F55 GUMOVÉ KOBERCE (2014-)

MINI COOPER S F55 GUMOVÉ KOBERCE (2014-)
MINI COOPER S F55 (2014-) GUMOVÉ KOBERCE
MINI COOPER S F55 (2014-) GUMOVÉ KOBERCE
MINI COOPER S F55 (2014-) GUMOVÉ KOBERCE (Gledring)
MINI COOPER S F55 (2014-) GUMOVÉ KOBERCE (Gledring)
MINI COOPER S F55 (2014-) GUMOVÉ KOBERCE (3D NOVLINE)
MINI COOPER S F55 (2014-) GUMOVÉ KOBERCE (3D NOVLINE)
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

8
Úspory 63 Kč
682
745
Podrobnosti
Gumové Koberce MINI COOPER S F55 je vysoce kvalitní autodoplňek, speciálně navržený pro modely po roce 2014. Gumové Koberce má číslo dílu 76474 a dokonale se hodí k podlaze vozu, poskytuje ochranu před podložkou a chrání interiér vozu.

Tato Gumové Koberce je vyrobena z prvotřídního materiálu, který je odolný proti opotřebení a snadno se čistí. Díky pružné látce se dá snadno tvarovat a nezanechává stopy v interiéru vozu.

Gumové Koberce MINI COOPER S F55 je praktickým řešením pro udržení čistoty interiéru vozu . Lze jej snadno vložit do podlahy vozu a snadno vyjmout pro čištění. Koberec dokonale přiléhá k podlaze vozu a zajišťuje tak maximální ochranu před špínou, blátem a dalšími nečistotami.

Nejnovějším trendem v autodoplňcích je pryžový koberec, který je nejen praktický, ale i esteticky atraktivní. Gumové Koberce MINI COOPER S F55 dodává interiéru vozu elegantní vzhled a je dokonalým doplňkem k barevnému schématu vozu.

Pokud jste vlastníkem MINI COOPER S F55 a chcete chránit vnitřek vašeho vozu před nečistotami, tato Gumové Koberce je pro vás ideální volbou. Ať už ji plánujete používat pro každodenní použití nebo si ji vzít na delší cestu, tato Gumové Koberce zaručuje dlouhodobou ochranu podlahy vozu.

Vzhledem k tomu je Gumové Koberce MINI COOPER S F55 spolehlivý a stylový doplněk do auta, který pomáhá chránit vnitřní prostor vozu před znečištěním a zachovat jeho estetický vzhled. Vyberte si tento produkt a užijte si jízdu pro maximální pohodlí!
Údaje
EAN číslo:
76474
doplňky