Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

LAND ROVER RANGE ROVER SPORT GUMOVÉ KOBERCE (2013-)
LAND ROVER RANGE ROVER SPORT GUMOVÉ KOBERCE (2013-)
810
713

LAND ROVER RANGE ROVER SPORT GUMOVÉ KOBERCE (2013-)

LAND ROVER RANGE ROVER SPORT GUMOVÉ KOBERCE (2013-)
LAND ROVER RANGE ROVER SPORT (2013-) GUMOVÉ KOBERCE
LAND ROVER RANGE ROVER SPORT (2013-) GUMOVÉ KOBERCE
LAND ROVER RANGE ROVER SPORT (2013-) GUMOVÉ KOBERCE (Gledring)
LAND ROVER RANGE ROVER SPORT (2013-) GUMOVÉ KOBERCE (Gledring)
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

12
Úspory 97 Kč
713
810
Podrobnosti
Gumové Koberce Land Rover Range Rover Sport je vysoce kvalitní odolný doplněk do auta, který tvarem a velikostí dokonale ladí s podlahou vozu. Číslo položky je 76279 a je kompatibilní s modely Land Rover Range Rover Sport vyrobenými od roku 2013.

Tato Gumové Koberce je ideální volbou pro ty, kteří chtějí chránit podlahu svého vozu před blátem, vlhkostí a štěrkem. a jiné nečistoty. Gumové Koberce se snadno čistí a udržuje, takže si dlouhodobě zachovává svůj estetický vzhled a funkčnost.

Materiál gumové rohože je odolný a trvanlivý, má tedy dlouhou životnost. Žebra na povrchu koberce zabraňují tomu, aby se nečistoty a kapalina dostaly na podlahu vozu, a tak zůstává snadno čistitelný. Gumovou podložku lze navíc snadno umístit a vyjmout, takže můžete snadno udržovat interiér vašeho vozu v čistotě.

Gumové Koberce Land Rover Range Rover Sport je nejen praktická, ale také estetická. Jeho design ladí s interiérem vozu a dodává vozu stylový vzhled. Černá Gumové Koberce poskytuje diskrétní, ale elegantní vzhled interiéru vozu.

Celkově je Gumové Koberce Land Rover Range Rover Sport vynikající volbou pro ty, kteří chtějí chránit podlahu svého vozu. vozu a zároveň vytváří stylový vzhled v interiéru. Odolný materiál a snadná údržba zaručí, že se z čistoty a estetiky interiéru vašeho vozu můžete těšit po mnoho let.
Údaje
EAN číslo:
76279
doplňky