Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

-FORD TRANSIT COURIER (2014-) GUMOVÉ KOBERCE
FORD TRANSIT COURIER GUMOVÉ KOBERCE (2014-2022)
680
587

FORD TRANSIT COURIER GUMOVÉ KOBERCE (2014-2022)

-FORD TRANSIT COURIER (2014-) GUMOVÉ KOBERCE
FORD TRANSIT COURIER (2014-) GUMOVÉ KOBERCE
FORD TRANSIT COURIER (2014-) GUMOVÉ KOBERCE
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

14
Úspory 93 Kč
587
680
Podrobnosti
Gumové Koberce Ford Transit Courier je vysoce kvalitní, odolný a nadčasový doplňkový produkt, který je ideální volbou pro zachování čistoty a pohodlí interiéru vašeho vozidla. Číslo artiklu: 23020, produkt je určen pro modely mezi roky 2014 a 2022.

Gumové Koberce dokonale ladí s tvarem a designem interiéru vozidla Ford Transit Courier a poskytuje tak dokonalou ochranu podlaze před nečistotami, prachem a vlhkostí. Praktické koberečky se snadno čistí a omyjí, takže můžete snadno udržovat čistotu vozidla a vytvořit v autě hygienické prostředí.

Materiál gumových koberců Ford Transit Courier je odolný a bude se neopotřebovává a nedeformuje ani při dlouhodobém používání. Materiál nejen že odvádí nečistoty a vlhkost od podlahy, ale také výborně izoluje, takže interiér vozidla zůstává v příjemné teplotě a odhlučnění, takže se nemusíte bát jejich pohybu nebo uklouznutí. Okraje koberečků lze také odstranit, takže i drobné nečistoty lze snadno udržovat v čistotě.

Gumové Koberce Ford Transit Courier je stylový, praktický a pohodlný doplněk do interiéru vozidla, který nejen chrání podlahu, ale také esteticky zlepšuje vzhled vozu. Ať jedete se svým vozem kamkoli, Gumové Koberce zajišťuje pohodlí a čistotu, takže můžete snadno a efektivně udržovat interiér vašeho vozidla.
Údaje
EAN číslo:
23020
doplňky