Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

-OPEL ASTRA F (1991-1998) GUMOVÉ KOBERCE-OPEL ASTRA F (1991-1998) GUMOVÉ KOBERCE
OPEL ASTRA F GUMOVÉ KOBERCE (1991-1998)
810
688

OPEL ASTRA F GUMOVÉ KOBERCE (1991-1998)

-OPEL ASTRA F (1991-1998) GUMOVÉ KOBERCE-OPEL ASTRA F (1991-1998) GUMOVÉ KOBERCE
OPEL ASTRA F (1991-1998) GUMOVÉ KOBERCE
OPEL ASTRA F (1991-1998) GUMOVÉ KOBERCE
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

15
Úspory 122 Kč
688
810
Podrobnosti
Gumové Koberce Opel Astra F je určena pro vozy vyrobené v letech 1991 až 1998, aby dokonale zapadla do interiéru vozu a poskytla ochranu podlaze. Číslo položky 20290 identifikuje tuto konkrétní gumovou rohož, která je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů.

Tato Gumové Koberce je speciálně navržena pro model Opel Astra F a přesně pasuje k podlaze vozu, aniž by klouzala resp. srolovat se. Horní povrch má texturovaný vzor, který pomáhá zabránit sklouznutí nohy při jízdě. Snadno se také čistí, což je velmi praktické pro každodenní použití.

Gumové Koberce Opel Astra F má odolný design a poskytuje dlouhodobou ochranu spodku vozu proti každodennímu opotřebení. Gumové Koberce se snadno instaluje a odstraňuje, takže se snadno udržuje v čistotě. Koberec ze silného odolného materiálu přispívá ke vzhledu a pohodlí interiéru vozu.

Gumový koberec Opel Astra F je nejen esteticky atraktivní, ale také funkčně velmi užitečný při jízdě. Přilnavý povrch a přesné lícování zaručují bezpečný a pohodlný zážitek z jízdy. Gumové Koberce se navíc snadno čistí a udržuje, což zajišťuje ještě delší životnost.

Chcete-li ochránit interiér svého vozu pryžovými rohožemi Opel Astra F a zachovat jeho estetický vzhled , pak pro vás může být ideální volbou produkt číslo 20290. Koberec vyrobený z odolného materiálu dlouhodobě splní očekávání a poskytne pohodlnou a bezpečnou jízdu vám i vašim cestujícím. Pamatujte, že výběr správné gumové rohože hraje důležitou roli v ochraně a pohodlí interiéru vašeho vozu. Gumové Koberce Opel Astra F může být v tomto případě perfektní volbou!
Údaje
EAN číslo:
20290
doplňky