Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

-HYUNDAI MATRIX (2001-2010) GUMOVÉ KOBERCE-HYUNDAI MATRIX (2001-2010) GUMOVÉ KOBERCE
HYUNDAI MATRIX GUMOVÉ KOBERCE (2001-2010)
907
842

HYUNDAI MATRIX GUMOVÉ KOBERCE (2001-2010)

-HYUNDAI MATRIX (2001-2010) GUMOVÉ KOBERCE-HYUNDAI MATRIX (2001-2010) GUMOVÉ KOBERCE
HYUNDAI MATRIX (2001-2010) GUMOVÉ KOBERCE (Normál)
HYUNDAI MATRIX (2001-2010) GUMOVÉ KOBERCE (Normál)
HYUNDAI MATRIX (2001-2010) GUMOVÉ KOBERCE (3D NOVLINE)
HYUNDAI MATRIX (2001-2010) GUMOVÉ KOBERCE (3D NOVLINE)
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

7
od: 19.06.2024   Do vyprodání zásob!
Úspory 65 Kč
842
907
Podrobnosti
Gumové Koberce Hyundai Matrix je vysoce kvalitní odolný doplněk do auta, který je ideální volbou pro všechny majitele vozů, kterým záleží na čistotě a ochraně interiéru svého vozu. Díky produktu snadno udržíte podlahu svého vozu čistou a uklizenou a zároveň ochráníte tovární koberce před případným poškozením a nečistotami.

Gumové Koberce je ideální volbou pro modely Hyundai Matrix vyráběné mezi 2001 a 2010, jelikož přesně pasuje do interiéru vozu do jeho prostoru a zajišťuje tak dokonalou ochranu a průjezd. Číslo výrobku je 20269, takže jej můžete snadno identifikovat na komerčních a online površích.

Materiál pryžové rohože je vysoce kvalitní, odolný a snadno se čistí. Díky absorpční technologii z něj snadno odstraníte nečistoty a vlhkost, takže interiér vašeho vozu zůstane vždy svěží a čistý. Speciální materiál ve spodní části rohože navíc zajišťuje, že při jízdě neklouže a zvyšuje tak bezpečnost.

Estetický vzhled pryžové rohože Hyundai Matrix rovněž přispívá k prosvětlení interiéru tvé auto. Černá barva je elegantní a čistá, takže vytváří dokonalou harmonii s každým interiérem. Autokoberec lze snadno instalovat a demontovat, takže jej můžete snadno udržovat v čistotě a v případě potřeby vyměnit.

Obecně platí, že pryžová rohož Hyundai Matrix patří mezi praktické a estetické autodoplňky, které přispívají pro pohodlí a ochranu vašeho vozu. Doporučujeme všem, kteří si chtějí zachovat krásu a čistotu svého vozu na delší dobu pomocí odolného a snadno použitelného přípravku. Neváhejte, pořiďte si vlastní gumovou podložku Hyundai Matrix ještě dnes a zpříjemněte si cestu!
Údaje
EAN číslo:
20269
doplňky