Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

-CHEVROLET REZZO (2000-2008) GUMOVÉ KOBERCE-CHEVROLET REZZO (2000-2008) GUMOVÉ KOBERCE-CHEVROLET REZZO (2000-2008) GUMOVÉ KOBERCE
CHEVROLET REZZO GUMOVÉ KOBERCE (2000-2008)
810
745

CHEVROLET REZZO GUMOVÉ KOBERCE (2000-2008)

-CHEVROLET REZZO (2000-2008) GUMOVÉ KOBERCE-CHEVROLET REZZO (2000-2008) GUMOVÉ KOBERCE-CHEVROLET REZZO (2000-2008) GUMOVÉ KOBERCE
CHEVROLET REZZO (2000-2008) GUMOVÉ KOBERCE
CHEVROLET REZZO (2000-2008) GUMOVÉ KOBERCE
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

8
Úspory 65 Kč
745
810
Podrobnosti
Gumové Koberce Chevrolet Rezzo je vysoce kvalitní odolný doplněk do auta, který je ideální volbou pro modely Rezzo vyráběné v letech 1996 až 2001. Koberec vyrobený z prémiových materiálů poskytuje vynikající ochranu podlaze auta, zabraňuje vnikání nečistot a opotřebení.

Gumové Koberce přesně sedí na podlaze auta a zajišťuje tak maximální ochranu. Snadno se čistí a umývá, takže si zachovává svůj estetický vzhled po mnoho let. Koberec ze speciálního materiálu nejen že odvádí nečistoty a vlhkost z interiéru vozu, ale také snižuje hladinu hluku a zpříjemňuje tak cestu.

Gumové Koberce Chevrolet Rezzo je odolná vůči výkyvům teplot a UV záření, takže si dlouhodobě zachovává svou barvu a tvar. Díky němu je interiér vozu elegantnější a uklizenější a také se snadno nasazuje a vyjímá, takže se snadno udržuje v čistotě.

Pokud chcete ochránit podlahu svého vozu před opotřebením a roztrhejte a dodejte vašemu interiéru elegantní vzhled, je pro vás pryžová rohož Chevrolet Rezzo ideální volbou. Nenechte si ušpinit podlahu auta, vyberte si tuto odolnou a estetickou gumovou rohož, která přispěje k delší životnosti a vzhledu vašeho vozu!

Vlastnosti:
- Vysoce kvalitní materiál< br />- Perfektně sedí
- Odolný vůči UV záření a teplotním výkyvům
- Snižuje hluk
- Snadné čištění a mytí

Nezapomeňte, že Chevrolet Rezzo (2000 -2008) Gumové Koberce nejlepší volba z hlediska ochrany vozu a estetiky. Staňte se součástí světa prémiových autodoplňků s produkty nejvyšší kvality!
Údaje
EAN číslo:
20204
doplňky