Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

-CHEVROLET EPICA (2006-2012) GUMOVÉ KOBERCE-CHEVROLET EPICA (2006-2012) GUMOVÉ KOBERCE-CHEVROLET EPICA (2006-2012) GUMOVÉ KOBERCE
CHEVROLET EPICA GUMOVÉ KOBERCE (2006-2012)
875
745

CHEVROLET EPICA GUMOVÉ KOBERCE (2006-2012)

-CHEVROLET EPICA (2006-2012) GUMOVÉ KOBERCE-CHEVROLET EPICA (2006-2012) GUMOVÉ KOBERCE-CHEVROLET EPICA (2006-2012) GUMOVÉ KOBERCE
CHEVROLET EPICA (2006-2012) GUMOVÉ KOBERCE
CHEVROLET EPICA (2006-2012) GUMOVÉ KOBERCE
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

15
Úspory 130 Kč
745
875
Podrobnosti
Gumové Koberce Chevrolet Epica je určena pro modely vyrobené v letech 2006 až 2012 a je speciálně navržena pro ochranu a vylepšení podlahy vozu. Výrobek lze snadno identifikovat na základě čísla artiklu, takže si můžete být jisti, že si vyberete perfektní střih a kvalitu.

Úlohou gumové rohože je chránit interiér vozu před špínu, špínu a vlhkost. Gumové Koberce Chevrolet Epica je vyrobena z odolného materiálu, který zaručuje dlouhodobé používání. Rohož vyrobená z pružného, ale pevného materiálu nejen chrání podlahu vozu, ale také se s ní snadno manipuluje, protože se snadno čistí a umývá.

Aby bylo zajištěno přesné přizpůsobení Gumové Koberce byla navržena s ohledem na každý detail, aby dokonale zapadla do interiéru vozu. Poskytuje tak nejen estetický vzhled interiéru Chevroletu Epica, ale také poskytuje maximální ochranu podlaze.

Celý povrch pryžové rohože má jedinečný vzor, který ještě více zvýrazňuje vzhled interiéru vozu. Textura koberce poskytuje vynikající přilnavost, takže si můžete užívat jak pohodlí, tak bezpečnosti jízdy.

Pokud chcete ochránit a zkrášlit interiér svého Chevrolet Epica, pak je pryžová rohož Chevrolet Epica ideální volba pro vás. Koberec se snadno instaluje a ještě snadněji se udržuje v čistotě, takže si péči a ochranu interiéru vašeho vozu můžete užívat po dlouhou dobu. Neváhejte, vyberte si gumové koberce Chevrolet Epica a postarejte se o pohodlí a dlouhou životnost svého vozu!
Údaje
EAN číslo:
20202
doplňky