Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

RENAULT TRAFIC GUMOVÉ KOBERCE (2014-)
RENAULT TRAFIC GUMOVÉ KOBERCE (2014-)
1 232
1 072

RENAULT TRAFIC GUMOVÉ KOBERCE (2014-)

RENAULT TRAFIC GUMOVÉ KOBERCE (2014-)
RENAULT TRAFIC (2014-2022) GUMOVÉ KOBERCE
RENAULT TRAFIC (2014-2022) GUMOVÉ KOBERCE
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

13
Úspory 160 Kč
1 072
1 232
Podrobnosti
Gumové Koberce Renault Trafic je vysoce kvalitní autodoplňek vyrobený z prémiového materiálu, který perfektně pasuje k podlaze vozidel Renault Trafic od roku 2014 nebo novější. Číslo výrobku pryžové rohože je 78915 a zaručeně poskytuje dostatečnou ochranu interiéru vozu před nečistotami, vlhkostí a vnitřní čistotou. Materiál produktu je vyroben z vysoce kvalitní, UV stabilizované pryže, která nejen odolává opotřebení, ale také chrání vnitřní povrchy vozu před škodlivými účinky slunečního záření.

The Gumové Koberce přesně přiléhá k podlaze Renault Trafic, takže při používání neklouže a nezpůsobuje nepříjemnosti při jízdě. A systém zachycování kapek vytvořený pod kobercem zabraňuje vnikání tekutin do interiéru vozu, čímž chrání podlahu před možným poškozením způsobeným potřebou tekutin. Při výrobě produktu byly zohledněny speciální konstrukční potřeby vozidel Renault Trafic, takže si můžete být jisti, že koberec přesně pasuje dovnitř vozu a splňuje nejvyšší standardy kvality.

Vše v Gumové Koberce Renault Trafic je praktickým a stylovým doplňkem do auta, který nejen chrání interiér vozu, ale také esteticky zvýrazňuje interiér vozu. Pokud chcete zachovat čistotu interiéru a estetický stav vašeho vozu, je tato pryžová rohož ideální volbou pro vozidla Renault Trafic.
Údaje
EAN číslo:
78915
doplňky