Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

-OPEL VIVARO (2014-2019) GUMOVÉ KOBERCE-OPEL VIVARO (2014-2019) GUMOVÉ KOBERCE
OPEL VIVARO GUMOVÉ KOBERCE (2014-2019)
1 232
1 072

OPEL VIVARO GUMOVÉ KOBERCE (2014-2019)

-OPEL VIVARO (2014-2019) GUMOVÉ KOBERCE-OPEL VIVARO (2014-2019) GUMOVÉ KOBERCE
OPEL VIVARO (2014-2019) GUMOVÉ KOBERCE
OPEL VIVARO (2014-2019) GUMOVÉ KOBERCE
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

13
Úspory 160 Kč
1 072
1 232
Podrobnosti
Gumové Koberce Opel Vivaro je vysoce kvalitní, přesně dimenzovaný autodoplňkový produkt určený k ochraně a zlepšení estetiky interiéru vozu. Předmět přizpůsobený rokům výroby mezi 2014 a 2019 lze umístit na podlahu vozu, kde lze chránit čistotu a estetiku interiéru vozu před většinou škodlivých vlivů. Materiál koberce je vyroben z pružné pryže, která poskytuje nejen estetický vzhled, ale také se snadno čistí, takže jej lze snadno udržovat i při každodenním používání. Materiál je voděodolný a bezprašný, takže účinně chrání před špínou, blátem a vlhkostí i ve vlhkém počasí. Díky přesnému dimenzování dokonale padne na podlahu vozu, aniž by byl nápadně velký nebo malý. Design a materiál rohože zaručují, že může být používána po mnoho let, aniž by se opotřebovala nebo ztratila její životnost.

Gumové Koberce Opel Vivaro nejen chrání interiér vozu, ale také zlepšuje estetický vzhled vozu. Elegantní černá barva koberce a design s logem Opel ladí s interiérem vozu, díky čemuž je stylovější a jedinečnější.

Celkově je Gumové Koberce Opel Vivaro vysoce kvalitní vůz doplňkový produkt, který poskytuje dokonalou ochranu prostoru vozu a esteticky zlepšuje jeho vzhled. Chcete-li také zachovat vnitřní prostor a estetickou hodnotu svého vozu, zvolte pryžovou rohož Opel Vivaro!
Údaje
EAN číslo:
78907
doplňky