Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

-INFINITI FX (2003-2008) GUMOVÉ KOBERCE-INFINITI FX (2003-2008) GUMOVÉ KOBERCE
INFINITI FX GUMOVÉ KOBERCE (2003-2008)
842
745

INFINITI FX GUMOVÉ KOBERCE (2003-2008)

-INFINITI FX (2003-2008) GUMOVÉ KOBERCE-INFINITI FX (2003-2008) GUMOVÉ KOBERCE
INFINITI FX (2003-2008) GUMOVÉ KOBERCE (Frogum)
INFINITI FX (2003-2008) GUMOVÉ KOBERCE (Frogum)
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

12
Úspory 97 Kč
745
842
Podrobnosti
Gumové Koberce INFINITI FX je vysoce kvalitní autodoplňek určený pro model INFINITI FX, pro verze vyrobené v letech 2003 až 2008. Číslo výrobku je 78779, které jasně identifikuje produkt a pomůže vám najít správný typ pro váš vůz.

Gumové Koberce je důležitým doplňkem interiéru vozu, protože nejen chrání podlahy od nečistot a špíny, ale také zlepšuje celkový vzhled vozu z estetického hlediska. Gumové Koberce INFINITI FX je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů, které jsou odolné vůči povětrnostním vlivům, oděru a snadno se čistí.

Díky přesným rozměrům dokonale padne k podlaze INFINITI FX, takže neklouže a nehýbe se ani za jízdy. Na rozdíl od tradičních koberců se pryžové koberce snadno čistí, můžete je jednoduše vyprat nebo setřít nečistoty.

Gumové koberce INFINITI FX mají obvykle protiskluzový povrch a zajišťují tak bezpečnost řidiče i cestujících . Gumové koberce mají navíc dobré tepelně izolační vlastnosti, takže interiér vozu zůstává pohodlný i v chladných obdobích.

Gumové koberce INFINITI FX jsou k dispozici v mnoha různých stylech a barvách, takže je zvládne každý. najít takový, který vyhovuje jejich vlastnímu vkusu a stylu interiéru vozu. Koberce se snadno vyměňují a instalují, takže je snadno vyměníte i doma, aniž byste potřebovali odbornou pomoc.

Vzhledem k tomu, Gumové Koberce INFINITI FX je praktickým a estetickým doplňkem do auta který přispívá k ochraně interiéru vozu a jeho pohodlí. Gumové podlahové rohože číslo položky 78779 zajišťují, že majitelé INFINITI FX získají pro svůj vůz tu nejlepší kvalitu a funkčnost.
Údaje
EAN číslo:
78779
doplňky