Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

-HONDA HRV I (1999-2006) GUMOVÉ KOBERCE-HONDA HRV I (1999-2006) GUMOVÉ KOBERCE
HONDA HRV I GUMOVÉ KOBERCE (1999-2006)
875
776

HONDA HRV I GUMOVÉ KOBERCE (1999-2006)

-HONDA HRV I (1999-2006) GUMOVÉ KOBERCE-HONDA HRV I (1999-2006) GUMOVÉ KOBERCE
HONDA HRV I (1999-2006) GUMOVÉ KOBERCE
HONDA HRV I (1999-2006) GUMOVÉ KOBERCE
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

11
Úspory 99 Kč
776
875
Podrobnosti
HONDA HRV I Gumové Koberce je vysoce kvalitní, přesně padnoucí autokoberec speciálně navržený pro modely Honda HRV I vyráběné v letech 1999 až 2006. Číslo výrobku je 78640, takže jej lze snadno identifikovat a objednat pro správný typ vozu.

Tato pryžová rohož chrání podlahu interiéru vozu před nečistotami, kapalinami a jinými nečistotami, zachovává tak čistotu interiéru a estetiku vozu po delší dobu. Materiál koberce je odolný a snadno se čistí, takže i nečistoty z intenzivního používání lze snadno odstranit.

Gumové Koberce HONDA HRV I přesně pasuje do interiéru vozu, takže ne klouzat nebo otáčet za jízdy. Gumový povlak na spodní straně rohože zajišťuje, že zůstane pevně na svém místě, takže se nemusíte bát, že by se během jízdy pohnula a mohla vás vystavit nebezpečí.

Výrobek je vyroben z z vysoce kvalitních materiálů, takže má dlouhou životnost a obstojí i při intenzivním používání. Díky ergonomickému designu je příjemný na dotek a dobře se hodí k designu interiéru vozidla.

Chcete-li ochránit interiér vašeho vozu před opotřebením, nečistotami a poškozením způsobeným tekutinami , pak je pro vás HONDA HRV I Gumové Koberce ideální volbou. Objednejte si jej ještě dnes a můžete si být jisti, že interiér vašeho vozu si dlouho zachová svou krásu a čistotu!
Údaje
EAN číslo:
78640
doplňky