Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

-VW LUPO (1998-2005) GUMOVÉ KOBERCE-VW LUPO (1998-2005) GUMOVÉ KOBERCE-VW LUPO (1998-2005) GUMOVÉ KOBERCE
VW LUPO GUMOVÉ KOBERCE (1998-2005)
842
713

VW LUPO GUMOVÉ KOBERCE (1998-2005)

-VW LUPO (1998-2005) GUMOVÉ KOBERCE-VW LUPO (1998-2005) GUMOVÉ KOBERCE-VW LUPO (1998-2005) GUMOVÉ KOBERCE
VW LUPO (1998-2005) GUMOVÉ KOBERCE
VW LUPO (1998-2005) GUMOVÉ KOBERCE
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

15
Úspory 129 Kč
713
842
Podrobnosti
Gumové Koberce VW Lupo je vysoce kvalitní, přesně padnoucí výrobek speciálně navržený pro modely VW Lupo vyrobené v letech 1998 až 2005. Na základě čísla artiklu snadno identifikujete hledaný produkt, takže si můžete být jisti, že vybíráte tu správnou rohož pro váš vůz.

Tato Gumové Koberce ochrání podlahu vašeho auto před nečistotami, špínou a vlhkostí, čímž se zachová čistota a estetika interiéru vašeho vozidla. Materiál je vysoce kvalitní, odolný a snadno se čistí, takže poskytuje spolehlivou ochranu podlaze auta po mnoho let.

Sed je perfektní, takže se o koberec nemusíte bát pohybem za jízdy. Díky protiskluzové technologii drží pevně na svém místě, takže podložku nemusíte čas od času upravovat.

Gumové Koberce VW Lupo se snadno a rychle instaluje, ne je nutná odborná pomoc nebo speciální nástroje. Stačí ji položit do správné polohy na podlahu auta a pohodlný a praktický doplněk můžete ihned používat.

Ať už jedete do práce nebo na delší cesty, Gumové Koberce VW Lupo poskytuje pohodlí a ochranu pro vás a vaše cestující. Nenechte interiér vašeho vozu trpět každodenním používáním, vyberte si pryžovou rohož VW Lupo a užijte si výhody a pohodlí, které poskytuje!

Pamatujte si, že vyvážený a uspořádaný interiér není jen estetický , ale také přispívá k delší životnosti vozidla a zachování jeho hodnoty. Vyberte si kvalitu a spolehlivost s pryžovou rohoží VW Lupo a poznejte její všestranné výhody!
Údaje
EAN číslo:
77891
doplňky