Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

-SUZUKI BALENO (2016-) GUMOVÉ KOBERCE-SUZUKI BALENO (2016-) GUMOVÉ KOBERCE-SUZUKI BALENO (2016-) GUMOVÉ KOBERCE
SUZUKI BALENO GUMOVÉ KOBERCE (2016-2022)
778
682

SUZUKI BALENO GUMOVÉ KOBERCE (2016-2022)

-SUZUKI BALENO (2016-) GUMOVÉ KOBERCE-SUZUKI BALENO (2016-) GUMOVÉ KOBERCE-SUZUKI BALENO (2016-) GUMOVÉ KOBERCE
SUZUKI BALENO (2016-) GUMOVÉ KOBERCE (Rigum)
SUZUKI BALENO (2016-) GUMOVÉ KOBERCE (Rigum)
SUZUKI BALENO (2016-) GUMOVÉ KOBERCE (3D NOVLINE)
SUZUKI BALENO (2016-) GUMOVÉ KOBERCE (3D NOVLINE)
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

12
Úspory 96 Kč
682
778
Podrobnosti
Gumové Koberce Suzuki Baleno je vysoce kvalitní doplněk speciálně navržený pro dokonalé přizpůsobení vozu. Gumové Koberce dokonale chrání podlahu vozu před nečistotami, špínou a vlhkostí, takže dlouhodobě zachovává interiér vozu.

Materiál gumové rohože je extrémně odolný a snadno se čistí. Díky speciálně vyvinutému vzoru se koberec přizpůsobí podlaze auta, aniž by klouzal, a zaručuje tak bezpečné používání. Konstrukce rohože umožňuje její snadnou instalaci a demontáž, takže se rychle a snadno čistí. Gumové Koberce výrazně přispívá k hygienickému a udržovanému vzhledu prostoru pro cestující ve voze a také pomáhá zachovat hodnotu vozu.

Pryžová rohož Suzuki Baleno je praktická i estetická. Černý koberec dokonale ladí se stylem interiéru vozu, takže vůz nejen chrání, ale také zvýrazňuje jeho vzhled. Přesné přizpůsobení a snadné použití koberce zaručí spokojenost majitele vozu.

Chcete-li zároveň ochránit podlahu svého vozu a přispět k jeho dlouhé životnosti, zvolte gumu Suzuki Baleno koberec. Praktické i estetické řešení, které poskytuje nejen ochranu, ale také činí interiér vozu elegantnějším. Nenechte si poškodit podlahu vašeho auta, vyberte si gumovou rohož Suzuki Baleno, číslo položky 76952 příslušenství!
Údaje
EAN číslo:
76952
doplňky