Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

SUBARU OUTBACK (BS) GUMOVÉ KOBERCE (2014-2021)
SUBARU OUTBACK (BS) GUMOVÉ KOBERCE (2014-2021)
778
688

SUBARU OUTBACK (BS) GUMOVÉ KOBERCE (2014-2021)

SUBARU OUTBACK (BS) GUMOVÉ KOBERCE (2014-2021)
SUBARU OUTBACK (BS) (2014-2021) GUMOVÉ KOBERCE
SUBARU OUTBACK (BS) (2014-2021) GUMOVÉ KOBERCE
SUBARU OUTBACK (BS) (2014-2021) GUMOVÉ KOBERCE (Gledring)
SUBARU OUTBACK (BS) (2014-2021) GUMOVÉ KOBERCE (Gledring)
SUBARU OUTBACK (BS) (2014-2021) GUMOVÉ KOBERCE (3D NOVLINE)
SUBARU OUTBACK (BS) (2014-2021) GUMOVÉ KOBERCE (3D NOVLINE)
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

12
Úspory 90 Kč
688
778
Podrobnosti
Subaru Outback je populární crossover SUV střední velikosti, který je jedním z nejznámějších modelů japonské automobilky. Outback má vynikající terénní schopnosti, přesto je pohodlnou a praktickou volbou pro ty, kteří chtějí svůj vůz používat jak ve městě, tak ve volném čase. Gumové Koberce pro model Subaru Outback vyráběný v letech 2014 až 2021 (číslo položky: 76379) může být ideálním doplňkem do interiéru vozu.

Primárním účelem gumové rohože Subaru Outback je chrání podlahu vozu před nečistotami, blátem a vlhkostí. Gumové Koberce vyrobená z odolného materiálu, který se snadno čistí, přesně pasuje do interiéru Outbacku a chrání původní koberec vozu před opotřebením a nečistotami. Podložka má speciálně navrženou protiskluzovou spodní vrstvu, která zajistí, že zůstane pevně na svém místě při jízdě.

Gumové Koberce Outback se snadno instaluje a odstraňuje, takže se snadno čistí a udržuje. Materiál je odolný vůči nečistotám a vlhkosti, takže si po dlouhou dobu zachovává původní stav a estetický vzhled. Gumové Koberce se snadno vejde do interiéru vozu a poskytuje vozu nejen ochranu, ale také estetickou hodnotu.

Gumové Koberce Subaru Outback může být odolným a dlouhotrvajícím doplňkem interiéru vozu a přispívá ke zvýšení zážitku z jízdy. Je vyrobena z kvalitního materiálu, který je odolný proti opotřebení a nečistotám, takže si dlouho zachová původní stav. Gumové Koberce Outback se snadno čistí a udržuje, takže vždy dodá interiéru vozu čistý a svěží vzhled Gumové Koberce pro model Outback vyráběná mezi Odolný, snadno čistitelný a estetický doplněk přispívá k zachování hodnoty vašeho vozu a zvýšení požitku z jízdy. Nezanedbávejte ochranu a estetiku svého vozu, zvolte pryžové koberce Subaru Outback!
Údaje
EAN číslo:
76379
doplňky