Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

CHEVROLET SPARK II. GUMOVÉ KOBERCE (2005-2010)
CHEVROLET SPARK II. GUMOVÉ KOBERCE (2005-2010)
784
694

CHEVROLET SPARK II. GUMOVÉ KOBERCE (2005-2010)

CHEVROLET SPARK II. GUMOVÉ KOBERCE (2005-2010)
CHEVROLET SPARK II. (2005-2010) GUMOVÉ KOBERCE
CHEVROLET SPARK II. (2005-2010) GUMOVÉ KOBERCE
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

11
Úspory 90 Kč
694
784
Podrobnosti
CHEVROLET SPARK II. Gumové Koberce (2005-2010) je ideální volbou pro Chevrolet Spark II. majitelé automobilů, kteří chtějí chránit podlahu svého vozu a usnadnit čištění prostoru pro cestující. Gumové Koberce s číslem artiklu 40626 přesně padne na podlahu vozu, takže poskytuje dokonalou ochranu před případným znečištěním, vlhkostí nebo opotřebením.

Materiál gumové rohože je kvalitní, odolný a snadný čistit. Speciální konstrukce rohože umožňuje její snadné stažení pro odstranění nečistot, které se dostaly do vozu, nebo pro důkladnější čištění rohože. Gumové Koberce má navíc antialergenní vlastnosti, takže je ideální volbou pro ty, kteří jsou citliví na prach nebo zvířecí chlupy vnikající do vozu.

CHEVROLET SPARK II. Gumové Koberce (2005-2010) lze snadno nainstalovat a připevnit k podlaze vozu. Přesné rozměry rohože odpovídají podlaze vozu, takže při jízdě nekloužou a neposouvají se. Lepicí plochy ve spodní části rohože navíc poskytují ještě větší stabilitu.

Použití gumové rohože nejen esteticky vylepší design interiéru vozu, ale také ochrání podlahu vašeho vozu před možným poškozením v dlouhodobém horizontu. CHEVROLET SPARK II. Gumové Koberce (2005-2010) se snadno čistí a udržuje a tím zajišťuje dlouhou životnost v autě.

Pokud chcete ochránit a zkrášlit interiér svého vozu, zvolte CHEVROLET SPARK II. GUMISZőNYEG (2005-2010) produkt číslo výrobku, který je ve všech ohledech vynikající volbou pro majitele automobilů Cena: 5 900 HUF.
Údaje
EAN číslo:
40626
doplňky