Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

-FIAT PANDA (2012-) GUMOVÉ KOBERCE-FIAT PANDA (2012-) GUMOVÉ KOBERCE (GLEDRING)
FIAT PANDA GUMOVÉ KOBERCE (2012-2022)
784
682

FIAT PANDA GUMOVÉ KOBERCE (2012-2022)

-FIAT PANDA (2012-) GUMOVÉ KOBERCE-FIAT PANDA (2012-) GUMOVÉ KOBERCE (GLEDRING)
FIAT PANDA (2012-) GUMOVÉ KOBERCE
FIAT PANDA (2012-) GUMOVÉ KOBERCE
FIAT PANDA (2012-) GUMOVÉ KOBERCE (Guzu)
FIAT PANDA (2012-) GUMOVÉ KOBERCE (Guzu)
FIAT PANDA (2012-) GUMOVÉ KOBERCE (Gledring)
FIAT PANDA (2012-) GUMOVÉ KOBERCE (Gledring)
FIAT PANDA (2012-) GUMOVÉ KOBERCE (3D NOVLINE)
FIAT PANDA (2012-) GUMOVÉ KOBERCE (3D NOVLINE)
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

13
Úspory 102 Kč
682
784
Podrobnosti
Gumové Koberce Fiat Panda, která pasuje na modely vyrobené v letech 2012 až 2022, může být kvalitním a odolným doplňkem interiéru vašeho vozu. Výrobek lze snadno identifikovat na základě čísla výrobku, takže si můžete být jisti, že kupujete rohož pro správný typ a rok.

Tato Gumové Koberce se perfektně hodí k podlaze vozu Fiat Panda , takže je nejen estetický, ale i praktický. Nečistoty způsobené mokrými, zablácenými nebo případně zaprášenými nohami snadno odstraníte, takže interiér vašeho vozu zůstane vždy čistý a uklizený.

Materiál gumové rohože je odolný, takže poslouží pohodlí vašeho vozu po mnoho let. Je odolný proti povětrnostním vlivům a snadno se čistí, nečistoty dokonce snadno setřete vlhkým hadříkem.

Koberec vyrobený podle továrních rozměrů přesně pasuje k podlaze vašeho vozu, takže není potřeba zbytečných úprav nebo škrtů. Jednoduše jej vložíte a již můžete používat!

Tento koberec pokrývá významnou část interiéru vozu, takže poskytuje účinnou ochranu podlaze před případným poškozením. Udržuje také nečistoty od podlahy, takže bude snazší udržovat interiér vozu čistý.

Gumové Koberce Fiat Panda může být praktickým a estetickým doplňkem interiéru vašeho vozu, která chrání podlahu vozu před nečistotami a před zraněním. Nenechte si opotřebovat interiér vašeho auta, kupte si tuto kvalitní gumovou rohož již nyní a užijte si čas strávený ve vašem autě!
Údaje
EAN číslo:
23100
doplňky