Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

CITROEN JUMPER GUMOVÉ KOBERCE (2014-)
CITROEN JUMPER GUMOVÉ KOBERCE (2014-)
778
682

CITROEN JUMPER GUMOVÉ KOBERCE (2014-)

CITROEN JUMPER GUMOVÉ KOBERCE (2014-)
CITROEN JUMPER (2014-) GUMOVÉ KOBERCE (1 dílná)
CITROEN JUMPER (2014-) GUMOVÉ KOBERCE (1 dílná)
CITROEN JUMPER (2014-) GUMOVÉ KOBERCE (3 dílná)
CITROEN JUMPER (2014-) GUMOVÉ KOBERCE (3 dílná)
CITROEN JUMPER (2014-) GUMOVÉ KOBERCE (3 dílná - Gledring)
CITROEN JUMPER (2014-) GUMOVÉ KOBERCE (3 dílná - Gledring)
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

12
Úspory 96 Kč
682
778
Podrobnosti
Gumové Koberce Citroen Jumper je vysoce kvalitní autodoplňek, číslo artiklu 22760. Tato Gumové Koberce je speciálně navržena pro modely 2014 nebo novější, takže dokonale přiléhá k podlaze vozu a chrání jej před nečistotami a poškozením.

Materiál pryžové rohože je odolný a snadno se čistí, takže má dlouhou životnost. Díky speciálnímu designu koberec přesně pokrývá podlahu vozu, takže poskytuje nejen ochranu před nečistotami, ale také dodává interiéru vozu estetickou hodnotu, lze jej v případě potřeby ponechat. Gumové Koberce je nejen praktická, ale i stylová, protože má design určený pro model Citroen Jumper.

Výrobek je vyroben z kvalitních materiálů, takže si zachovává své estetické i funkční vlastnosti v dlouhodobém horizontu. Gumové Koberce Citroen Jumper chrání před vlhkostí, oděrem a jinými škodlivými vlivy a pomáhá tak udržet interiér vozu v krásném a čistém stavu po mnoho let, pak je pro vás Gumové Koberce Citroen Jumper tou správnou volbou. Neváhejte, kupte si tento vysoce kvalitní autodoplňek a užijte si extra ochranu a estetický zážitek, který může poskytnout!
Údaje
EAN číslo:
22760
doplňky