Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

-KIA SORENTO (XM) (2013-2015) GUMOVÉ KOBERCE-KIA SORENTO (XM) (2013-2015) GUMOVÉ KOBERCE
KIA SORENTO (XM) GUMOVÉ KOBERCE (2013-2015)
810
713

KIA SORENTO (XM) GUMOVÉ KOBERCE (2013-2015)

-KIA SORENTO (XM) (2013-2015) GUMOVÉ KOBERCE-KIA SORENTO (XM) (2013-2015) GUMOVÉ KOBERCE
KIA SORENTO (XM) (2013-2015) GUMOVÉ KOBERCE (Rigum)
KIA SORENTO (XM) (2013-2015) GUMOVÉ KOBERCE (Rigum)
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

12
Úspory 97 Kč
713
810
Podrobnosti
Gumové Koberce Kia Sorento je vysoce kvalitní autodoplňek speciálně navržený pro model XM, který poskytuje dokonalou ochranu podlahy vozu. Číslo výrobku pryžové rohože je 22711 a lze ji použít pro roky výroby mezi 2013 a 2015.

Tento praktický doplněk do auta pomáhá chránit interiér vozu před špínou, vlhkostí, blátem a dalšími nečistotami a dlouhodobě tak chrání podlahu vozu. Gumové Koberce se snadno čistí, snadno se myje a udržuje v čistotě, takže vždy vypadá jako nová.

Gumové Koberce Kia Sorento navíc perfektně sedí na podlaze vozu a zajišťuje, že neklouže a všude zakrývá interiér vozu. Materiál rohože je odolný a odolný, jde tedy o zaručeně dlouhotrvající doplněk pro váš vůz.

Gumové Koberce je plná drobných detailů a přesně ladí s interiérem Kia Sorento, takže interiér vozidla zůstává pěkný a uklizený. Vhodná tloušťka koberce poskytuje nohám cestujících v autě pohodlí a měkkost, takže mohou v autě pohodlně cestovat i na delší vzdálenosti.

Celkově je Gumové Koberce Kia Sorento vynikající auto doplněk, který nejen chrání vnitřní prostor vozu, ale svým estetickým vzhledem přispívá k designu interiéru vozu. Pokud je pro vás důležitá čistota, ochrana a estetika vašeho vozu, pak byste si měli pořídit tuto kvalitní gumovou rohož pro model Kia Sorento XM.
Údaje
EAN číslo:
22711
doplňky