Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

-TOYOTA PROACE (FURGON) (2013-2016)  GUMOVÉ KOBERCE-TOYOTA PROACE (FURGON) (2013-2016)  GUMOVÉ KOBERCE-TOYOTA PROACE (FURGON) (2013-2016)  GUMOVÉ KOBERCE
TOYOTA PROACE (FURGON) GUMOVÉ KOBERCE (2013-2016)
713
631

TOYOTA PROACE (FURGON) GUMOVÉ KOBERCE (2013-2016)

-TOYOTA PROACE (FURGON) (2013-2016)  GUMOVÉ KOBERCE-TOYOTA PROACE (FURGON) (2013-2016)  GUMOVÉ KOBERCE-TOYOTA PROACE (FURGON) (2013-2016)  GUMOVÉ KOBERCE
TOYOTA PROACE (FURGON) (2013-2016)  GUMOVÉ KOBERCE
TOYOTA PROACE (FURGON) (2013-2016) GUMOVÉ KOBERCE
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

11
Úspory 82 Kč
631
713
Podrobnosti
Gumové Koberce Toyota Proace do dodávky je vysoce kvalitní, odolný a praktický doplněk do interiéru vašeho vozidla. Tato Gumové Koberce, speciálně navržená pro modely Toyota Proace 2013-2016, chrání před špínou, blátem a vlhkostí a zároveň přispívá k udržení čistoty a pořádku ve vašem vozidle.

Speciálně navržená Gumové Koberce se hodí k Toyotě Proveďte přesně do vnitřku dodávky a zajistěte, aby byly všechny povrchy účinně pokryty. Gumové Koberce vyrobená z vysoce kvalitního materiálu je odolná a snadno se čistí, takže vydrží i v těch nejdrsnějších podmínkách.

Gumové Koberce díky svému designu a materiálu zabraňuje nečistotám a vlhkosti od vstupu do interiéru vozidla, čímž přispívá k udržení hygieny interiéru a jeho dlouhodobé životnosti. Koberec je snadno omyvatelný, což ještě více zvyšuje jeho použitelnost a životnost.

Pryžová rohož Toyota Proace přispívá nejen k hygieně vozidla, ale také dodává interiéru esteticky atraktivní vzhled. Precizní zpracování a design specifický pro automobil zaručují, že pryžová rohož dokonale zapadne do interiéru vozidla, aniž by klouzala nebo se mačkala.

Celkově je pryžová rohož Toyota Proace pro dodávky vynikající volbou pro ochranu a vylepšit estetiku interiéru vašeho vozu. Koberec vyrobený z odolného materiálu se snadno čistí, zabraňuje vnikání nečistot a vlhkosti a přesně lícuje s vnitřními povrchy vozidla. Pokud chcete ochránit interiér svého vozidla před opotřebením a zároveň z něj získat to nejlepší esteticky, je pro vás pryžová rohož Toyota Proace tou pravou volbou.
Údaje
EAN číslo:
22701
doplňky