Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

-FIAT FREEMONT (2011-2017) GUMOVÉ KOBERCE-FIAT FREEMONT (2011-2017) GUMOVÉ KOBERCE (GLEDRING)
FIAT FREEMONT GUMOVÉ KOBERCE (2011-2017)
784
694

FIAT FREEMONT GUMOVÉ KOBERCE (2011-2017)

-FIAT FREEMONT (2011-2017) GUMOVÉ KOBERCE-FIAT FREEMONT (2011-2017) GUMOVÉ KOBERCE (GLEDRING)
FIAT FREEMONT (2011-2017) GUMOVÉ KOBERCE
FIAT FREEMONT (2011-2017) GUMOVÉ KOBERCE
FIAT FREEMONT (2011-2017) GUMOVÉ KOBERCE (Gledring)
FIAT FREEMONT (2011-2017) GUMOVÉ KOBERCE (Gledring)
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

11
Úspory 90 Kč
694
784
Podrobnosti
Gumové Koberce Fiat Freemont je vysoce kvalitní, speciálně navržený doplněk do auta vyvinutý pro modely v letech 2011 až 2017. Číslo výrobku je 22647 a je perfektní volbou pro všechny majitele automobilů, kteří chtějí chránit interiér svého vozu před špínou, špínou a jinými škodlivými vlivy, ale také zajišťuje dlouhou životnost. Díky přesným rozměrům perfektně přiléhá k podlaze vozu, takže poskytuje nejen estetický vzhled, ale také účinnou ochranu nosné plochy.

Gumové Koberce Fiat Freemont zabraňuje znečištění a opotřebení podlaha vozu díky své schopnosti absorbovat nečistoty a vlhkost. Navíc se snadno čistí, lze jej snadno umýt a dokonce znovu použít. To nejen prodlužuje životnost interiéru vozidla, ale také pomáhá udržovat hodnotu vozu.

Gumové Koberce je nejen praktická, ale také estetická. Zdobený podpisovým logem Fiat Freemont má elegantní design, který dokonale ladí s designem interiéru vozu. Díky tomu je interiér vozu stylovější a zážitek z jízdy je ještě příjemnější.

Vzhledem k tomu, Gumové Koberce Fiat Freemont je ideální volbou pro všechny řidiče, kteří chtějí zachovat interiér svého vůz čistý, chráněný a esteticky příjemný. Díky své precizní velikosti a stylovému designu z vysoce kvalitních materiálů poskytuje tato pryžová rohož maximální pohodlí a ochranu v interiéru vozu a přispívá k dlouhodobému zachování hodnoty vozu.
Údaje
EAN číslo:
22647
doplňky