Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

-CITROEN C4 GRAND PICASSO (2013-) GUMOVÉ KOBERCE-CITROEN C4 GRAND PICASSO (2013-) GUMOVÉ KOBERCE-CITROEN C4 GRAND PICASSO (2013-) GUMOVÉ KOBERCE
CITROEN C4 GRAND PICASSO GUMOVÉ KOBERCE (2013-2022)
972
870

CITROEN C4 GRAND PICASSO GUMOVÉ KOBERCE (2013-2022)

-CITROEN C4 GRAND PICASSO (2013-) GUMOVÉ KOBERCE-CITROEN C4 GRAND PICASSO (2013-) GUMOVÉ KOBERCE-CITROEN C4 GRAND PICASSO (2013-) GUMOVÉ KOBERCE
CITROEN C4 GRAND PICASSO (2013-) GUMOVÉ KOBERCE (Rigum)
CITROEN C4 GRAND PICASSO (2013-) GUMOVÉ KOBERCE (Rigum)
CITROEN C4 GRAND PICASSO (2013-) GUMOVÉ KOBERCE (3D NOVLINE)
CITROEN C4 GRAND PICASSO (2013-) GUMOVÉ KOBERCE (3D NOVLINE)
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

11
Úspory 102 Kč
870
972
Podrobnosti
Gumové Koberce Citroen C4 Grand Picasso je autodoplňkem prémiové kvality, který dokonale ladí s podlahou vozu. Lze ji snadno identifikovat podle čísla výrobku, takže si můžete být jisti, že vyberete správnou velikost a tvar rohože pro váš vůz.

Tato Gumové Koberce je ideální volbou pro ty, kteří chtějí chránit své podlahu auta od nečistot, prachu, vlhkosti a od jiných nečistot. Díky odolnému materiálu se snadno čistí a má dlouhou životnost. Materiál se nejen snadno čistí, ale je také odolný proti vlhkosti, takže se nemusíte bát vlhkého počasí.

Další výhodou gumové rohože je, že ji lze snadno a rychle instalované na podlahu vašeho auta a lze je v případě potřeby stejně snadno odstranit. Vždy si tak můžete být jisti, že interiér vašeho vozu zůstane čistý a uklizený.

Tento typ pryžových koberců má mnoho jedinečných vlastností, jako je například protiskluzový povrch, díky kterému je jízda bezpečnější. Přesné přizpůsobení navíc zaručuje, že se koberec při jízdě neposouvá ani neklouže. Můžete si vybrat klasickou černou verzi, nebo dokonce verzi s barevným a zábavným vzorem, která dokáže interiér vašeho vozu ještě více personalizovat.

Nenechte podlahu svého vozu opotřebovat a zašpinit , vyberte si kvalitní gumovou rohož pro model Citroen C4 Grand Picasso, abyste udrželi hodnotu a čistotu svého vozu dlouhodobě. Spolehněte se na spolehlivý autodoplňek, který splní vaše potřeby a zaručí ochranu vašeho vozu.
Údaje
EAN číslo:
22646
doplňky