Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

SUBARU OUTBACK (BR) GUMOVÉ KOBERCE (2009-2014)
SUBARU OUTBACK (BR) GUMOVÉ KOBERCE (2009-2014)
778
682

SUBARU OUTBACK (BR) GUMOVÉ KOBERCE (2009-2014)

SUBARU OUTBACK (BR) GUMOVÉ KOBERCE (2009-2014)
SUBARU OUTBACK (BR) (2009-2015) GUMOVÉ KOBERCE
SUBARU OUTBACK (BR) (2009-2015) GUMOVÉ KOBERCE
SUBARU OUTBACK (BR) (2009-2014) GUMOVÉ ROHOŽE (Guzu)
SUBARU OUTBACK (BR) (2009-2014) GUMOVÉ ROHOŽE (Guzu)
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

12
Úspory 96 Kč
682
778
Podrobnosti
Gumové Koberce Subaru Outback (BR) je vysoce kvalitní, přesně dimenzovaná autokoberec, který se perfektně hodí pro modely Subaru Outback 2009-2014. Její artiklové číslo je označeno 21980 a poskytuje dokonalou ochranu uvnitř vozu proti nečistotám, prachu a dalším nečistotám pod sedadly a v prostoru pro nohy.

Tato pryžová rohož je vyrobena z odolného materiálu, který odolá povětrnostním vlivům a každodenní tření a opotřebení během používání. Drážky a vroubky ve spodní části karimatky zajistí, že nevyklouzne, takže ji nemusíte za jízdy neustále upravovat. Černá barva a elegantní design dokonale ladí se stylem Subaru Outback, takže bude nejen praktickým, ale i estetickým doplňkem vozu před opotřebením a poškozením. Udržování čistoty a pořádku v interiéru vozu je důležité nejen z estetického hlediska, ale také z hygienického hlediska, protože nečistoty se mohou snadno zanést a usadit uvnitř vozu, což může poskytnout ideální živnou půdu pro bakterie a formy.

Koberec do auta se snadno instaluje a lze jej vyjmout, takže jej lze snadno vyměnit doma nebo v servisním středisku. Díky kvalitním materiálům je navržena pro dlouhou životnost, takže si dokáže dlouhodobě zachovat svou funkci a estetickou hodnotu.

Celkově lze konstatovat, že Gumové Koberce Subaru Outback (BR) je ideální volba pro ty, kteří chtějí poskytnout dostatečnou ochranu prostoru nohou svého vozu, přitom být stylový a chtějí elegantní doplněk do interiéru vozu. Tato pryžová rohož kromě vynikající kvality, odolnosti a snadného čištění přispívá také k hygienické údržbě a estetickému vzhledu interiéru vozu.
Údaje
EAN číslo:
21980
doplňky