Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

-SUZUKI IGNIS (2000-2008) GUMOVÉ KOBERCE-SUZUKI IGNIS (2000-2008) GUMOVÉ KOBERCE-SUZUKI IGNIS (2000-2008) GUMOVÉ KOBERCE
SUZUKI IGNIS GUMOVÉ KOBERCE (2000-2008)
778
682

SUZUKI IGNIS GUMOVÉ KOBERCE (2000-2008)

-SUZUKI IGNIS (2000-2008) GUMOVÉ KOBERCE-SUZUKI IGNIS (2000-2008) GUMOVÉ KOBERCE-SUZUKI IGNIS (2000-2008) GUMOVÉ KOBERCE
SUZUKI IGNIS (2000-2008) GUMOVÉ KOBERCE
SUZUKI IGNIS (2000-2008) GUMOVÉ KOBERCE
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

12
Úspory 96 Kč
682
778
Podrobnosti
Gumové Koberce Suzuki Ignis může být perfektním doplňkem interiéru vašeho vozu, protože nejenže dodává estetický vzhled, ale také činí její použití praktickým. Tento výrobek je opravdu odolný a kvalitní výrobek, který se vyplatí koupit, pokud chcete ochránit podlahu svého auta před různými nečistotami a můžete ji snadno udržovat čistou.

Číslo výrobku Gumové Koberce Suzuki Ignis je 21312, což ji jasně identifikuje. Výrobek je vyroben pro modely Suzuki Ignis vyráběné v letech 2000 až 2008, takže perfektně padne na podlahu vašeho vozu a výrazně přispívá k bezpečné jízdě, můžete snadno vyměnit starý, opotřebovaný nebo špinavý koberec. Balení obsahuje celou sadu, takže nemusíte shánět samostatné kusy.

Materiál gumové rohože je odolný a snadno se čistí, takže můžete udržovat čistotu interiéru vašeho vozu i v dlouhodobém horizontu. Materiál je nejen odolný vůči povětrnostním vlivům, ale má také vodoodpudivé vlastnosti, takže jej snadno udržíte v čistotě i ve vlhkém počasí. Na základě přesného padnutí a čísla artiklu si můžete být jisti, že tento produkt pro vás bude perfektní volbou.

Neváhejte, pořiďte si gumovou podložku Suzuki Ignis hned teď a udělejte něco pro čistota interiéru a estetika vašeho vozu! S tímto dílem si ve svém autě vytvoříte opravdu pohodlné a krásné prostředí, které si užijete při každé cestě.
Údaje
EAN číslo:
21312
doplňky