Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

-MAZDA 2 (DY) (2002-2007) GUMOVÉ KOBERCE-MAZDA 2 (DY) (2002-2007) GUMOVÉ KOBERCE
MAZDA 2 (DY) GUMOVÉ KOBERCE (2002-2007)
778
682

MAZDA 2 (DY) GUMOVÉ KOBERCE (2002-2007)

-MAZDA 2 (DY) (2002-2007) GUMOVÉ KOBERCE-MAZDA 2 (DY) (2002-2007) GUMOVÉ KOBERCE
MAZDA 2 (DY) (2002-2007) GUMOVÉ KOBERCE
MAZDA 2 (DY) (2002-2007) GUMOVÉ KOBERCE
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

12
Úspory 96 Kč
682
778
Podrobnosti
Gumové Koberce Mazda 2 (DY) je ideální volbou pro udržování a ochranu čistoty interiéru vozu. Precizně padnoucí výrobek je vyroben z kvalitních materiálů a poskytuje optimální ochranu všem částem podlahy vozu.

Na základě čísla zboží lze toto praktické příslušenství snadno identifikovat a zakoupit a perfektně sedí na podlaze vozu Mazda 2 (DY). Gumové Koberce nejen dodává vozu estetický vzhled, ale díky svému snadno čistitelnému materiálu se také snadno udržuje.

Tento typ gumové rohože nejen chrání podlahu vozu před nečistoty, prach a vlhkost, ale lze je také snadno odstranit a vyčistit, takže lze nepřetržitě zajistit hygienické prostředí uvnitř vozu. Gumové koberce z odolného materiálu zaručují dlouhodobé používání, proto se vyplatí do takového doplňku pro ochranu vašeho vozu investovat.

Gumové koberce Mazda 2 (DY) pomáhají chránit originální čalounění vašeho vozu před každodenním opotřebením a trhat, čímž si dlouhodobě zachováte hodnotu vašeho vozu. Precizně padnoucí gumovou rohož lze snadno položit na podlahu vozu a lze ji bezpečně upevnit, takže se nehýbe ani za jízdy.

Kromě zachování krásy interiéru vozu , Gumové koberce Mazda 2 (DY) také výrazně přispívají k jízdnímu komfortu, protože poskytují příjemný hmatový povrch pro nohy.

Tento typ pryžových koberců je nejen praktický a estetický, ale také poskytuje. dlouhodobá ochrana podlahy vozu. Gumové Koberce Mazda 2 (DY) je tak ideální volbou pro všechny majitele vozů, kteří považují za důležité udržovat hygienické podmínky svého vozu a zachovat hodnotu vozu.
Údaje
EAN číslo:
21265
doplňky