Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

-HONDA CIVIC (2006-2012) (SEDAN) GUMOVÉ KOBERCE
HONDA CIVIC (FA/FD) (SEDAN) GUMOVÉ KOBERCE (2006-2012)
810
701

HONDA CIVIC (FA/FD) (SEDAN) GUMOVÉ KOBERCE (2006-2012)

-HONDA CIVIC (2006-2012) (SEDAN) GUMOVÉ KOBERCE
HONDA CIVIC (2006-2012) (SEDAN) GUMOVÉ KOBERCE
HONDA CIVIC (2006-2012) (SEDAN) GUMOVÉ KOBERCE
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

13
Úspory 109 Kč
701
810
Podrobnosti
Čistota a pořádek interiéru vozu hraje zvláště důležitou roli v pohodlí a zážitku z cesty. Gumové Koberce Honda Civic (FA/FD) (sedan) poskytuje dokonalé řešení pro ochranu a estetický vzhled interiéru vozu.

Gumové Koberce byla navržena pro modely Honda Civic 2006-2012, takže perfektně sedí na podlaze auta. Číslo artiklu je 21261, takže jej lze během vyhledávání snadno identifikovat. Koberec je vyroben z odolného materiálu, který je odolný vůči povětrnostním vlivům a opotřebení a tím si zachovává svou kvalitu po mnoho let. Gumové Koberce se snadno čistí, snadno se myje a snadno se udržuje v suchu. Ve voze tak můžeme vždy vytvořit čisté a uspořádané prostředí.

K estetickému vzhledu přispívá i pryžová rohož, díky níž je interiér Hondy Civic ještě krásnější a elegantnější. Díky ergonomickému designu ji lze snadno připevnit k podlaze vozu a zajistit tak maximální ochranu a stabilitu během cesty.

Gumové Koberce Honda Civic je primárně určena pro ochranu a čistotu vozu, v souladu s nejvyššími standardy kvality. Koberec vyrobený z prémiových materiálů je navržen pro dlouhodobé používání, abyste mohli ve svém autě vždy cestovat bezpečně a pohodlně.

Vyberte pryžovou rohož Honda Civic (FA/FD) (sedan), pokud je pro vás důležitá ochrana, čistota a estetika interiéru vašeho vozu. Je to vynikající volba pro všechny majitele automobilů, kteří mají rádi své auto uklizené a uklizené a chtějí jezdit bezstarostně po dlouhou dobu.
Údaje
EAN číslo:
21261
doplňky