Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

-FORD RANGER (2007-2012) GUMOVÉ KOBERCE
FORD RANGER GUMOVÉ KOBERCE (2007-2012)
784
688

FORD RANGER GUMOVÉ KOBERCE (2007-2012)

-FORD RANGER (2007-2012) GUMOVÉ KOBERCE
FORD RANGER (2007-2012) GUMOVÉ KOBERCE (Rigum)
FORD RANGER (2007-2012) GUMOVÉ KOBERCE (Rigum)
FORD RANGER (2007-2012) GUMOVÉ KOBERCE (3D NOVLINE)
FORD RANGER (2007-2012) GUMOVÉ KOBERCE (3D NOVLINE)
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

12
Úspory 96 Kč
688
784
Podrobnosti
Gumové Koberce Ford Ranger je vysoce kvalitní odolný doplněk, který poskytuje dokonalou ochranu podlaze vozu. Gumové Koberce je ideální volbou pro ty, kteří chtějí zachovat interiér svého vozidla a zabránit možnému poškození podlahové krytiny.

Gumové Koberce určená pro modely Ford Ranger 2007-2012 přesně pasuje na podlahy vozu, čímž je zajištěna maximální ochrana před nečistotami, vlhkostí, prachem a jinými usazeninami. Koberec se snadno čistí, snadno se pere a udržuje v suchu, takže se snadno udržuje a dlouhodobě si zachovává svůj estetický vzhled. Rohož má protiskluzový povrch, takže zaručuje bezpečné používání v autě. Rohož lze snadno položit na podlahu a v případě potřeby ji lze také snadno sejmout.

Gumové Koberce je praktickým doplňkem pro majitele vozů Ford Ranger, který usnadňuje čištění a ochranu interiéru vozu . Na základě čísla výrobku můžete snadno najít a zakoupit produkt, který se rychle a snadno nasazuje. Gumové Koberce dodává interiéru vozu krásný a jednotný vzhled a přispívá k zachování hodnoty vozu.

Celkově je Gumové Koberce Ford Ranger vynikající volbou pro ochranu a hygienické čištění interiéru vozu. Jedná se o pohodlný, praktický a estetický doplněk, který poskytuje dostatečnou dlouhodobou ochranu podlahy vozu před všemi druhy nečistot a poškození.
Údaje
EAN číslo:
21260
doplňky