Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

-FIAT FIORINO (FURGON) (2007-) GUMOVÉ KOBERCE-FIAT FIORINO (FURGON) (2007-) GUMOVÉ KOBERCE (GLEDRING)
FIAT FIORINO (FURGON) GUMOVÉ KOBERCE (2007-2022)
661
587

FIAT FIORINO (FURGON) GUMOVÉ KOBERCE (2007-2022)

-FIAT FIORINO (FURGON) (2007-) GUMOVÉ KOBERCE-FIAT FIORINO (FURGON) (2007-) GUMOVÉ KOBERCE (GLEDRING)
FIAT FIORINO (FURGON) (2007-) GUMOVÉ KOBERCE
FIAT FIORINO (FURGON) (2007-) GUMOVÉ KOBERCE
FIAT FIORINO (FURGON) (2007-) GUMOVÉ KOBERCE (Gledring)
FIAT FIORINO (FURGON) (2007-) GUMOVÉ KOBERCE (Gledring)
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

11
Úspory 74 Kč
587
661
Podrobnosti
Gumové Koberce Fiat Fiorino (dodávka) je vysoce kvalitní, přesně dimenzovaný autodoplňek, který poskytuje ideální ochranu interiéru vašeho vozu. Gumové Koberce navržená pro modely Fiat Fiorino v letech 2007 až 2022 má číslo artiklu 21252 a zajišťuje dokonalé přizpůsobení podlaze vozu.

Materiál gumové rohože je odolný a snadno se čistí, čímž se prodlouží životnost interiéru vozu. Díky speciálnímu designu rohože se snadno instaluje a zůstává na místě v autě, aniž by klouzala nebo se kroutila.

Gumové Koberce Fiat Fiorino s číslem artiklu 21252 chrání interiér vozu před deštěm , sníh, bláto a nečistoty, před poškozením a znečištěním způsobeným nealkoholickými nápoji a jinými tekutinami. To zachovává podlahu vozu a usnadňuje čištění a údržbu.

Gumovou rohož lze samozřejmě sundat a vyprat, takže ve voze vždy poskytuje čistý a svěží vzhled. Díky pružnému materiálu se dá snadno složit a uskladnit, takže si ho můžete i dokoupit pro průběžnou ochranu interiéru auta pro vás může být perfektní volbou. Pořiďte si ho hned a užijte si delší životnost a vzhled vašeho vozu!
Údaje
EAN číslo:
21252
doplňky