Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

-RENAULT LAGUNA II. (2000-2007) GUMOVÉ KOBERCE-RENAULT LAGUNA II. (2000-2007) GUMOVÉ KOBERCE
RENAULT LAGUNA II. GUMOVÉ KOBERCE (2000-2007)
810
745

RENAULT LAGUNA II. GUMOVÉ KOBERCE (2000-2007)

-RENAULT LAGUNA II. (2000-2007) GUMOVÉ KOBERCE-RENAULT LAGUNA II. (2000-2007) GUMOVÉ KOBERCE
RENAULT LAGUNA II. (2000-2007) GUMOVÉ KOBERCE (Guzu)
RENAULT LAGUNA II. (2000-2007) GUMOVÉ KOBERCE (Guzu)
RENAULT LAGUNA II. (2000-2007) GUMOVÉ KOBERCE (3D NOVLINE)
RENAULT LAGUNA II. (2000-2007) GUMOVÉ KOBERCE (3D NOVLINE)
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

8
Úspory 65 Kč
745
810
Podrobnosti
Renault Laguna II. Gumové Koberce je vysoce kvalitní autodoplňek určený pro modely vyrobené v letech 2000 až 2007. Lze jej snadno identifikovat na základě čísla výrobku, takže si můžete být jisti, že jste si produkt objednali pro správný vůz.

Tato pryžová rohož je speciálně navržena pro Renault Laguna II. vyrobeno pro, takže dokonale zapadá do podlahové plochy vozu. Gumové Koberce z odolného materiálu zabraňuje vnikání nečistot a vlhkosti do interiéru vozu, čímž chrání podlahu vozu před opotřebením a poškozením. Tímto způsobem můžete dlouhodobě udržovat uspořádaný a čistý stav interiéru vašeho vozu.

Renault Laguna II. Gumové Koberce je nejen praktickým, ale i estetickým doplňkem vašeho vozu. Design a barva koberce je přizpůsobena designu interiéru vozu, takže harmonicky zapadá do interiéru vozu.

Pokud je pro vás důležitá hygiena a estetika vašeho vozu, pak Renault Laguna II . Gumové Koberce může být perfektní volbou. Pravidelným čištěním a údržbou můžete podlahu svého vozu chránit na mnoho let a zvýšit tak životnost svého vozu. Nenechte interiér svého vozu opotřebovat, vybírejte kvalitní gumové koberečky a užijte si jak komfort, tak styl jízdy.
Údaje
EAN číslo:
20328
doplňky