Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

-PEUGEOT EXPERT (FURGON) (2007-2016) GUMOVÉ KOBERCE-PEUGEOT EXPERT (FURGON) (2007-2016) GUMOVÉ KOBERCE
PEUGEOT EXPERT (FURGON) GUMOVÉ KOBERCE (2007-2016)
713
631

PEUGEOT EXPERT (FURGON) GUMOVÉ KOBERCE (2007-2016)

-PEUGEOT EXPERT (FURGON) (2007-2016) GUMOVÉ KOBERCE-PEUGEOT EXPERT (FURGON) (2007-2016) GUMOVÉ KOBERCE
PEUGEOT EXPERT (FURGON) (2007-2016) GUMOVÉ KOBERCE (RIGUM)
PEUGEOT EXPERT (FURGON) (2007-2016) GUMOVÉ KOBERCE (RIGUM)
PEUGEOT EXPERT (FURGON) (2007-2016) GUMOVÉ KOBERCE (3D NOVLINE)
PEUGEOT EXPERT (FURGON) (2007-2016) GUMOVÉ KOBERCE (3D NOVLINE)
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

11
Úspory 82 Kč
631
713
Podrobnosti
PEUGEOT EXPERT (FURGON) Gumové Koberce může být dokonalým doplňkem interiéru vašeho vozu. Tato speciálně navržená, vysoce kvalitní Gumové Koberce je přesně vhodná pro dodávky Peugeot Expert vyrobené v letech 2007 až 2016. Číslo artiklu: 20321.

Tato pryžová rohož nejen esteticky zkrášluje vozidlo s opotřebovaným interiérem, ale také chrání podlahu vozu před nečistotami, nečistotami a vlhkostí. To zajišťuje delší životnost vašeho vozu a chrání podlahu před opotřebením a poškozením.

Materiál PEUGEOT EXPERT Gumové Koberce je velmi odolný a snadno se čistí. Materiál je vysoce kvalitní, takže může zůstat krásný při používání i roky. Navíc je voděodolná, takže z ní lze snadno odstranit případné tekutiny či jiné nečistoty.

Gumové Koberce snadno přiléhá k podlaze auta a při používání neklouže. Díky tomu je jízda bezpečnější, protože se lze vyhnout rozptýleným předmětům nebo práci nohou na podlaze vozidla. Zároveň může posloužit i jako stylový doplněk, který vám zpříjemní zážitek z jízdy.

Chcete-li zachovat interiér vašeho vozu neporušený a čistý a hledáte praktický a estetický doplněk, pak je pro vás PEUGEOT EXPERT Gumové Koberce dokonalou volbou. Neváhejte a kupte si jej nyní, abyste ochránili a učinili svůj vůz ještě krásnějším!
Údaje
EAN číslo:
20321
doplňky