Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

-NISSAN NAVARA (2005-2015)  GUMOVÉ KOBERCE-NISSAN NAVARA (2005-2015)  GUMOVÉ KOBERCE
NISSAN NAVARA GUMOVÉ KOBERCE (2005-2015)
842
745

NISSAN NAVARA GUMOVÉ KOBERCE (2005-2015)

-NISSAN NAVARA (2005-2015)  GUMOVÉ KOBERCE-NISSAN NAVARA (2005-2015)  GUMOVÉ KOBERCE
NISSAN NAVARA (2005-2015)  GUMOVÉ KOBERCE
NISSAN NAVARA (2005-2015) GUMOVÉ KOBERCE
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

12
Úspory 97 Kč
745
842
Podrobnosti
Gumové Koberce Nissan Navara je vysoce kvalitní produkt autopříslušenství, číslo artiklu: 20285. Je ideální volbou pro majitele Navara, protože dokonale sedí na podlaze vozu a chrání jej před každodenním opotřebením a nečistotami.

Gumové Koberce 2005-2015 vyrobená léta výroby je vyrobena ze snadno čistitelného odolného materiálu, takže si zachová svůj původní stav po mnoho let. Díky přesnému lícování dodává interiéru vozu nejen estetický vzhled, ale také zabraňuje vnikání nečistot a vlhkosti do podlahy, čímž přispívá k čistotě interiéru vozu.

Guma rohož lze snadno nainstalovat a odstranit, což usnadňuje čištění a údržbu. S čištěním materiálu také není problém, jelikož jej stačí otřít vlhkým hadříkem nebo vyprat a bude opět vypadat jako nový. Materiál je odolný, neopotřebovává se a neplešatí, takže dlouhodobě poskytuje dostatečnou ochranu podlahy vozu. Objednejte si ještě dnes, aby byl interiér vašeho vozu čistý a organizovaný po mnoho let! Gumové Koberce Nissan Navara je produkt, který přispívá k zachování hodnoty vašeho vozu a poskytuje příjemnější zážitek z jízdy během každodenního života. Neváhejte, vybírejte kvalitu a postarejte se o čistotu interiéru svého vozu s gumovou rohoží Nissan Navara!
Údaje
EAN číslo:
20285
doplňky