Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

-FORD FOCUS I. MK1 (1998-2005) GUMOVÉ KOBERCE
FORD FOCUS I. MK1 GUMOVÉ KOBERCE (1998-2005)
791
682

FORD FOCUS I. MK1 GUMOVÉ KOBERCE (1998-2005)

-FORD FOCUS I. MK1 (1998-2005) GUMOVÉ KOBERCE
FORD FOCUS I. MK1 (1998-2005) GUMOVÉ KOBERCE (Rigum)
FORD FOCUS I. MK1 (1998-2005) GUMOVÉ KOBERCE (Rigum)
FORD FOCUS I. MK1 (1998-2005) GUMOVÉ KOBERCE (Guzu)
FORD FOCUS I. MK1 (1998-2005) GUMOVÉ KOBERCE (Guzu)
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

14
Úspory 109 Kč
682
791
Podrobnosti
Gumové Koberce Ford Focus I. MK1 je kvalitní, přesně padnoucí autodoplňek, který je ideální volbou pro modely Ford Focus vyráběné v letech 1998 až 2005. Podle čísla artiklu jej snadno identifikujeme a máme jistotu, že koberec dokonale zapadne do interiéru vozu. Koberec vyrobený z vysoce kvalitního materiálu je odolný a snadno se čistí, takže si zachová svou krásu a funkčnost po mnoho let.

Výrobek se extrémně snadno instaluje, takže jej snadno položíte do vaše auto doma. Díky přesným rozměrům téměř zcela pokrývají podlahu vozu a účinně je tak chrání před případným znečištěním a poškozením.

Gumové Koberce Ford Focus I. MK1 je také příjemná na dotek a poskytuje příjemný pocit pro nohy při jízdě. A díky protiskluzovému povrchu můžeme jezdit bezpečněji, protože nohy zůstávají stabilní na koberci, čímž se snižuje riziko nehod.

Celkově je Gumové Koberce Ford Focus I. MK1 ideální volba pro všechny, kteří chtějí ochránit interiér svého vozu a zároveň mu dodat stylový vzhled. Koberec z kvalitního materiálu poskytuje podlaze vozu dlouhodobou spolehlivou ochranu a zároveň zajišťuje pohodlné a bezpečné používání. Neváhejte a vyberte si gumovou rohož Ford Focus I. MK1, aby byl váš vůz vždy zářivě krásný a čistý!
Údaje
EAN číslo:
20236
doplňky