Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

-FORD MONDEO MK3 (2000-2007) GUMOVÉ KOBERCE
FORD MONDEO MK3 GUMOVÉ KOBERCE (2000-2007)
784
682

FORD MONDEO MK3 GUMOVÉ KOBERCE (2000-2007)

-FORD MONDEO MK3 (2000-2007) GUMOVÉ KOBERCE
FORD MONDEO MK3 (2000-2007) GUMOVÉ KOBERCE (Rigum)
FORD MONDEO MK3 (2000-2007) GUMOVÉ KOBERCE (Rigum)
FORD MONDEO MK3 (2000-2007) GUMOVÉ KOBERCE (3D NOVLINE)
FORD MONDEO MK3 (2000-2007) GUMOVÉ KOBERCE (3D NOVLINE)
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

13
Úspory 102 Kč
682
784
Podrobnosti
Gumové Koberce Ford Mondeo MK3 je vysoce kvalitní autokoberec speciálně navržený pro modely Ford Mondeo od roku 1999 do roku 2007. Číslo výrobku rohože je 20232 a dokonale se hodí do interiéru vozu.

Tato pryžová rohož nejen chrání interiér vozidla, ale také poskytuje stylový vzhled. Černá barva je elegantní a klasická, která se hodí do interiéru většiny vozů. Materiál koberce je odolný a snadno se čistí a zaručuje tak dlouhou životnost.

Gumové Koberce Ford Mondeo MK3 dodává interiéru vozu nejen estetický vzhled, ale je také praktická. Dá se snadno vyjmout a vyčistit, takže interiér vozu zůstává vždy čistý a svěží. Koberec lze bezpečně připevnit k podlaze auta, takže za jízdy neklouže ani se neposouvá.

Instalace autokoberce je extrémně snadná, stačí ji položit na podlahu auta a můžete jsou připraveny k použití. Rohož je přesně navržena tak, aby přesně pasovala do interiéru vozu, takže v ní nebudou žádné vyčnívající části ani mezery.

Celkově je pryžová rohož Ford Mondeo MK3 vysoce kvalitní, estetický a praktický doplněk do auta, který vydrží mnoho let a bude sloužit interiéru vašeho vozu. Chcete-li ochránit podlahu svého vozu a zároveň dodat svému interiéru stylový vzhled, je tato Gumové Koberce ideální volbou pro vás a váš vůz.
Údaje
EAN číslo:
20232
doplňky