Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

-FORD TRANSIT (2000-2014) GUMOVÉ KOBERCE
FORD TRANSIT GUMOVÉ KOBERCE (2000-2014)
745
650

FORD TRANSIT GUMOVÉ KOBERCE (2000-2014)

-FORD TRANSIT (2000-2014) GUMOVÉ KOBERCE
FORD TRANSIT (2000-2014) GUMOVÉ KOBERCE
FORD TRANSIT (2000-2014) GUMOVÉ KOBERCE
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

13
Úspory 95 Kč
650
745
Podrobnosti
Gumové Koberce Ford Transit (2000-2014) je vysoce kvalitní, přesně padnoucí autokoberec, který může být ideální volbou pro udržení čistoty interiéru vašeho vozu. Výrobek lze snadno identifikovat na základě čísla výrobku, což pomáhá určit přesné přizpůsobení.

Tato pryžová rohož je speciálně navržena pro modely Ford Transit, takže dokonale padne na podlahu vozu, eliminuje uklouznutí a pohyb při jízdě. Díky odolnému materiálu má dlouhou životnost a snadno se čistí, takže se s ním snadno manipuluje i při každodenním používání.

Gumové Koberce pomáhá chránit interiér vozu před nečistotami, špínu a vlhkost, čímž přispívá k delší životnosti vozidla a zároveň si zachovává svůj původní stav. Materiál je vysoce kvalitní a odolný, takže si zachovává barvu a tvar i při častém používání.

Gumovou rohož Ford Transit lze snadno nasadit i sundat, takže interiér vozu lze snadno udržované čisté a udržované. Díky přesným rozměrům je nejen praktická, ale i estetická, takže interiér vozu zůstává organizovaný a průhledný.

Celkově je pryžová rohož Ford Transit (2000-2014) vysoká -kvalitní a praktický doplněk do vozu, který přispívá k zachování čistoty a estetiky vozidla. Důvěřujte originálnímu příslušenství Ford a vyberte si tuto gumovou rohož pro optimální ochranu a pohodlí!
Údaje
EAN číslo:
20229
doplňky