Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

-FIAT ALBEA (2002-2012) GUMOVÉ KOBERCE-FIAT ALBEA (2002-2012) GUMOVÉ KOBERCE-FIAT ALBEA (2002-2012) GUMOVÉ KOBERCE
FIAT ALBEA GUMOVÉ KOBERCE (2002-2012)
875
745

FIAT ALBEA GUMOVÉ KOBERCE (2002-2012)

-FIAT ALBEA (2002-2012) GUMOVÉ KOBERCE-FIAT ALBEA (2002-2012) GUMOVÉ KOBERCE-FIAT ALBEA (2002-2012) GUMOVÉ KOBERCE
FIAT ALBEA (2002-2012) GUMOVÉ KOBERCE
FIAT ALBEA (2002-2012) GUMOVÉ KOBERCE
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

15
Úspory 130 Kč
745
875
Podrobnosti
Gumové Koberce Fiat Albea je vysoce kvalitní odolný doplněk do auta, který se perfektně hodí k podlaze modelů Fiat Albea vyrobených v letech 2002 až 2012. Výrobek, který lze snadno identifikovat a objednat na základě čísla artiklu a u kterého je zaručeno, že splní tovární specifikace vozu.

Tato pryžová rohož chrání před nečistotami, prachem, vlhkostí a dalšími nečistotami, čímž zachovává Podlaha auta je čistá po delší dobu. Navíc se snadno čistí a udržuje, takže případné skvrny a nečistoty lze snadno odstranit.

Gumové Koberce Fiat Albea perfektně sedí na podlaze vozu, takže neklouže ani se neprohýbá během používání. Koberec z odolného materiálu se neopotřebovává a netrhá, takže si zachovává svůj estetický vzhled a funkčnost po mnoho let.

Výrobek se snadno instaluje a dokonale ladí se stylem interiéru vozu. Černá Gumové Koberce má jednoduchý, čistý design, který se hodí do každého interiéru.

Gumové Koberce Fiat Albea je praktický a estetický doplněk do auta, který pomáhá udržovat interiér vozu čistý a uklizený. Kvalitní materiál a precizní zpracování zaručí, že zůstane po dlouhou dobu v perfektním stavu a přispěje ke zvýšení komfortu vozu Gumové Koberce Fiat Albea, která dlouhodobě zajišťuje vynikající kvalitu a funkčnost. Nedovolte, aby se interiér vozu opotřeboval a ušpinil, vyberte si pryžové koberce Fiat Albea, dokonalou volbu z hlediska ochrany a estetiky!
Údaje
EAN číslo:
20226
doplňky