Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

-FIAT PUNTO II. (1999-2005) GUMOVÉ KOBERCE-FIAT PUNTO II. (1999-2005) GUMOVÉ KOBERCE (GLEDRING)
FIAT PUNTO II. GUMOVÉ KOBERCE (1999-2005)
810
745

FIAT PUNTO II. GUMOVÉ KOBERCE (1999-2005)

-FIAT PUNTO II. (1999-2005) GUMOVÉ KOBERCE-FIAT PUNTO II. (1999-2005) GUMOVÉ KOBERCE (GLEDRING)
FIAT PUNTO II. (1999-2005) GUMOVÉ KOBERCE
FIAT PUNTO II. (1999-2005) GUMOVÉ KOBERCE
FIAT PUNTO II. (1999-2005) GUMOVÉ KOBERCE (Gledring)
FIAT PUNTO II. (1999-2005) GUMOVÉ KOBERCE (Gledring)
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

8
Úspory 65 Kč
745
810
Podrobnosti
Fiat Punto II. Gumové Koberce (1999-2005) je vysoce kvalitní odolný doplněk do auta, který se perfektně hodí do interiéru daného typu vozidla. Díky číslu artiklu je snadné identifikovat příslušenství pro správný typ vozu.

Gumové Koberce pomáhá chránit podlahu vozu před nečistotami, prachem, vlhkostí a jinými nečistotami. Přispívá tak k udržení čistoty interiéru vozidla a zajištění jeho delší životnosti. Koberec chrání podlahu vozu před možným poškozením a opotřebením a zachovává tak hodnotu a estetický vzhled vozidla.

Fiat Punto II. Gumové Koberce se snadno instaluje a snadno se čistí. Jednoduše odstraňte znečištěný koberec, vyperte jej a nechte uschnout a poté jej vložte zpět do auta. Koberec z kvalitního materiálu je extrémně odolný a má dlouhou životnost, takže dlouhodobě poskytuje dostatečnou ochranu interiéru vozu.

Gumový koberec se snadno čistí a udržuje, takže je vždy snadné udržovat čistotu a hygienickou úroveň vozidla. Výrobek poskytuje dostatečnou ochranu interiéru vozu a přispívá k pohodlnějšímu a příjemnějšímu cestování.

Celkově Fiat Punto II. Gumové Koberce (1999-2005) je vysoce kvalitní autodoplňek, který je velmi užitečný pro ochranu a zkrášlení interiéru vozidla z praktického i estetického hlediska. Doporučujeme všem, kteří chtějí své auto ochránit před různými nečistotami a poškozením a vybavit ho nápaditým a praktickým doplňkem.
Údaje
EAN číslo:
20221
doplňky