Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

CHEVROLET SPARK III. GUMOVÉ KOBERCE (2010-2017)
CHEVROLET SPARK III. GUMOVÉ KOBERCE (2010-2017)
784
694

CHEVROLET SPARK III. GUMOVÉ KOBERCE (2010-2017)

CHEVROLET SPARK III. GUMOVÉ KOBERCE (2010-2017)
CHEVROLET SPARK III.  (2010-2017) GUMOVÉ KOBERCE
CHEVROLET SPARK III. (2010-2017) GUMOVÉ KOBERCE
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

11
Úspory 90 Kč
694
784
Podrobnosti
Chevrolet Spark III. Gumové Koberce je vysoce kvalitní a odolný doplněk do auta, který je ideální volbou pro majitele vozů Chevrolet Spark. Gumové Koberce dokonale padne na Chevrolet Spark III. pro modely vyrobené v letech 2010 až 2017. Její číslo dílu se nazývá 20198, takže ji lze snadno identifikovat a objednat v servisním středisku nebo v obchodě s autodíly.

Tato pryžová rohož poskytuje skvělou ochranu podlahy vozu před nečistotami, blátem, vlhkostí a dalšími škodlivé látky. Chevrolet Spark III. Gumové Koberce je vyrobena z vysoce kvalitního odolného materiálu, který zaručuje dlouhou životnost a snadné čištění. Gumovou podložku lze snadno nainstalovat a odstranit, což usnadňuje čištění a údržbu podlahové plochy vozu.

Chevrolet Spark III. Gumové Koberce přesně pasuje do interiéru vozu a poskytuje tak vozu dokonalou ochranu a vzhled. Vzhledem k provedení materiálu koberce neklouže po podlaze, lze jej tedy bezpečně používat i za jízdy, bez rizika nehody.

Chevrolet Spark III. Gumové Koberce se snadno čistí a pere, a to buď ručním čištěním nebo praním v pračce. Materiál koberce se snadno čistí a je odolný vůči různým nečistotám, takže si dlouhodobě zachovává svůj původní stav a krásu.

Celkově Chevrolet Spark III. gumové koberce jsou skvělou volbou pro majitele automobilů, kteří chtějí přidat extra ochranu a styl do interiéru svého vozu. Díky odolnému materiálu, snadné údržbě a přesnému padnutí poskytuje tato Gumové Koberce vynikající dlouhodobou ochranu a poskytuje dlouhotrvající krásný vzhled interiéru vozu.
Údaje
EAN číslo:
20198
doplňky