Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

OPEL COMBO CARGO GUMOVÉ KOBERCE (2018-)
OPEL COMBO CARGO GUMOVÉ KOBERCE (2018-)
654
569

OPEL COMBO CARGO GUMOVÉ KOBERCE (2018-)

OPEL COMBO CARGO GUMOVÉ KOBERCE (2018-)
OPEL COMBO CARGO (2018-) GUMOVÉ KOBERCE
OPEL COMBO CARGO (2018-) GUMOVÉ KOBERCE
OPEL COMBO CARGO (2018-) GUMOVÉ KOBERCE (Guzu)
OPEL COMBO CARGO (2018-) GUMOVÉ KOBERCE (Guzu)
OPEL COMBO CARGO (2018-) GUMOVÉ KOBERCE (Gledring)
OPEL COMBO CARGO (2018-) GUMOVÉ KOBERCE (Gledring)
  • Rozměrově přesná gumová rohož, je vyrobena podle modelu vyrobeného pro konkrétní typ auta, kopíruje tvar podlahy auta a je vyrobe na pouze pro vaše auto. Není univerzální.
  • Chrání vaše auto kdykoli během roku v souladu s povětrnostními podmínkami.
  • Galerie zobrazuje originální fotografii produktu
  • Všechny gumové rohože jsou vyráběny na základě vlastního vzorku výrobce a dělají je na základě vlastního návrhu, protovypadají v závislosti na výrobci odlišně, ale rozměrová přesnost je stejná
  • Gumové autokoberece má 1,2 cm okraj
  • Dostupné jsou pouze v černé barvě
  • Gumový autokoberec má upevňovací body (patenty, fixace)
  • Na pryžových autokobercích mohou chybět fixace, na přání umíme dodat upevňovací kotouče jakéhokoli tvaru, designu i v barvě
  • Gumový autokoberec je snadno čistitelný produkt bez zápachu
  • Gumové rohože nakupujeme z továren v České republice, Polsku a Německu.
  • Naše hlavní značky jsou: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Pokud máte nějaké pochybnosti nebo dotazy, napište je do poznámek, která se vám ukáže na konci objednávky, a my je vezmeme v úvahu.

13
Úspory 85 Kč
569
654
Podrobnosti
Gumové Koberce Opel Combo Cargo byla vyvinuta pro nejnovější model, modelový rok 2018. Dá se snadno identifikovat na základě čísla artiklu, takže si můžete být jisti, že kupujete přesně ten produkt pro váš vůz.

Gumové Koberce Opel Combo Cargo je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu, který je odolný a snadno se čistí. Koberec je díky speciálnímu materiálu odolný proti opotřebení, skvrnám a nečistotám a zachovává si tak svůj estetický vzhled po mnoho let.

Účinná ochrana, kterou poskytuje pryžová rohož, nejenže chrání podlahu auta před poškozením , ale také zabraňuje vlhkosti a vnikání nečistot do interiéru vozu. S touto gumovou rohoží můžete snadno udržovat své auto čisté, protože se dá snadno sundat a umýt, takže design interiéru vašeho vozu bude vždy čistý a svěží.

Gumové Koberce Opel Combo Cargo se hodí přesně na podlahu auta, takže při používání neklouže a neposouvá. Jeho design a rozměry poskytují optimální ochranu interiéru vozu.

Gumové Koberce se snadno instaluje, jednoduše ji umístíte do auta a můžete začít používat. Gumové Koberce Opel Combo Cargo může být praktickým doplňkem vašeho vozu, který mu dodá nejen estetický vzhled, ale také dlouhodobou ochranu interiéru vozu.

Konečně Opel Gumové Koberce Combo Cargo je kvalitní, odolný a praktický doplněk do vašeho auta, který poskytuje dokonalou ochranu podlahy vozu. Pamatujte, že se staráte o exteriér vozu, ale stejně důležitá je i čistota a ochrana interiéru, proto si do auta vyberte gumovou rohož Opel Combo Cargo!
Údaje
EAN číslo:
1003055
doplňky