Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

CHRYSLER VANA DO KUFRU

CHRYLSER vany do kufru auta jsou precizně navrhnuté a vyrobené pro daný model auta. Po nákupu tedy nemusíme mít obavy, že vám do auta nebudou pasovat. Vany jsou ohebné a dobře se s nimi manipuluje: jednoduše se jenom umístní na koberec v kufru auta.

3produkt 13

Nákup této vany vás určitě nezamrzí, protože chrání čalounení v zavazadlovém prostoru auta před poškozením i zašpiněním a jsou lehce omyvatelné.
Před zakoupením je potřeba ještě vzpomenout, že jsou vyrobené z kvalitní hmoty, která zaručí dostatečnou pevnost a jsou bez zápachu. Tyto gumové vany jsou opatřeny protiskluznými prvky, takže ani vana samotná, ani věci v kufru se už nebudou hýbat.
Dalším charakteristickým znakem je jejch vyvýšený okraj, který má 3-5cm. Nejdůležitější funkcí vany je zachytávání nečistot, jako je voda, sníh z bot či lyží, jsou však lehce omyvatelné.

Náš webový obchod nabízí tyto vany na všechny domácí i zahraniční modely aut.
Vyrábí je více výrobců, vybírat můžete dle vlastního uvážení a finančních možností nebo podle vašich požadavků.
Na našem e-shopu máte možnost vybrat si z těchto 4-5 produktů:

- Flexibilní plast, který má 3cm široký okraj. Díky nejmodernější výrobě je jeich kvalita vysoká.Jsou dostupné v černé barvě. Výrobci vynechali pěnovou výplň a soustředili se spíše na kvalitu materiálu, tak se stal povrch protiskluzným.

- Silikonové gumové vany, které jsou vyrobené taktéž z gumy, jsou odolné proti mechanickému poškození. Celý povrch pokrývá protiskluzová vrstva a jedna vysoká hrana.

- Gumové vany do kufru auta jsou vyrobené ze stejného mateiálu, jako gumové koberce, uprostřed mají vyražený obras auta. Mají pevný nižší okraj, asi 1-1,5cm.

- ARISTAR vana do kufru není dostupná pro všechny modely aut, na našich stránkách jich už ale několik máme. Kvalita těchto produktů je velmi vysoká, jsou masivní, tlusté 5-6cm. Jsou ve velké míře odolné proti poškození. Charakterizuje je jejich jedinečný design a vysoká funkčnost. Vložka vany slouží jako organizér, takto zůstanou na svém místě při cestě i malé věci.

- Dry Zone vany jsou standartní vany do kufru. Jsou vyrobené z TPE elastanu, proto jsou velmi flexibilní a odolné proti UV záření. Díky matnému povrchu jsou designově pěkné a mají malou hmotnost (cca 1,5kg), proto se s nimi snadno manipuluje.

Naše výrobky zajišťujeme od výrobců Rezaw- Plast, Rigum a Guzu, Gledring, Aristar.